Kedvenc bloggerináim a nagyvilágból – 1.rész

Rengeteg helyről inspirálódhatunk, vagy csak csupán ‘leskelődhetünk’. Mai cikkemben azon bloggerinákat gyűjtöttem csokorba, akiket én is szeretek és követek napról-napra…

Nem kell messzire menni, ugyanis elég körülnézni a hazai oldalakon és szép számmal láthatunk különféle bloggerinákat. Külföldön sincs ez másként, a lookbook.nu felhasználóinak 80%-a blogger! Ki lehet mondani azt, hogy napjaink fiataljainak jelentős része a divatiparban szeretne elhelyezkedni.
Sokan ezért mindent meg is tesznek és rengeteg munkát fektetnek abba, hogy azon a bizonyos létrán előrébb jussanak. Sokan pedig csak sodródnak, lesz ami lesz alapon. Elvégre nem kell sietni sehova, míg kiforr a saját stílusunk és ízlésünk az jó pár évbe is beletelhet.

A ma kezdődő több részes sorozatomban, olyan lányok blogjait osztom meg veletek, akik tényleg kitartóan haladnak a céljuk felé. Aktívan postolnak szinte mindenről és közülük sokan már régóta rákerültek a divatházak radarjára! Ami különféle hivatalos meghívásokat, fashion weekeket és hát designer ajándékokat is tartalmaz…
Az első négyet már lehet sokan ismeritek is…

Lovely Pepa

A hamarosan 25. életévébe lépő spanyol hölgy Alexandra Pereira, 2009 júliusa óta osztja meg a világgal különféle outfitjeit és életét. A blog nevét a kutyusáról Peparól nevezte el, aki egy francia bulldog.
Amellett hogy sikeres blogger és vállalkozó, többek közt olyan online kampányokban szerepelt már mint a Dior, Suiteblanco, Givenchy és a Swarovski.
A Krack neve alatt pedig saját cipőkollekciót is piacra dobott.
Egyszerű, könnyen átteleportálható darabokat visel és árad belőle a természetesség!

e2fab481 _DSC4306 DSC_3644_zpsde1200d5 DSC_3829_zpsf38c89ca

dc425f62 92365cb0
Weboldal: http://www.lovely-pepa.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lovely-Pepa/113016562050807
Instagram: lovelypepa

The Blonde Salad

Chiara Ferragni vérében mondhatni már születése óta stílus csörgedezik, olasz származása pedig ezt végleg megpecsételte. 
A 26 éves hölgy imád utazni és öltözködni. Szinte már bejárta az egész világot és mondhatjuk az év nagy részében úton van. Számos kollaboráció és kollekció köthető a nevéhez, amiket felsorolni is hosszú lenne.
Saját tervezésű cipőkollekcióját megtalálhatjátok a Shoescribe oldalán!
Bár Chiara ruhái általában nem az én pénztárcámhoz mértek mégis órákig eltudom nézegetni a különböző outfitjeit és inspirációnak se utolsó. Lehet szó egyszerű vagy kicsit se hétköznapi összeállításokról, egyszerűen mindenben ‘otthonosan’ mozog.

8407127189_15bfc04fee_o 7975138241_09cf0797a0_o 7981349317_250b8676f9_o 8216646939_bbd860e070_o 8381662062_3af0278e7d_o

Weboldal: http://www.theblondesalad.com
Facebook: https://www.facebook.com/theblondesalad
Instagram: ChiaraFerragni

Atlantic-Pacific

A szőke kaliforniai lány egy csipetnyi Audrey Hepburn törékenységgel és az Ő csodás napszemüvegei :]
Talán az elsők közt volt Blair Eadie oldala amit követni kezdtem. Már első látásra elvarázsolt a stílusa!

ttNYFW 3 183 ahat 021 fCOACH 144 FFLEATHER SF 059 fneon 030 o2

Weboldal: http://atlantic-pacific.blogspot.hu
Facebook: https://www.facebook.com/atlanticpacificblog
Instagram: blaireadiebee

Peace Love Shea

Szintén egy kaliforniai lány egyenesen Hollywoodból, mondanom se kell, hogy jó barátságot ápol Chiara Ferragnival. Shea Marie képeiről sugárzik a napsütötte nyugati part életérzése. Persze őt sem kell félteni, előszeretettel utazgat erre-arra és lelkesen meg is oszt mindent a követőivel.

tyedye986 ccan1 glitters7 pauma2 sev5 Shea-5web
Weboldal: http://peaceloveshea.com
Facebook: https://www.facebook.com/peaceloveshea
Instagram: peaceloveshea

______________________

Az egyik korábbi cikkemben foglalkoztam már a blogolással, mégis úgy gondolom itt is fontos leszögeznem azt, hogy azért mert valaki szereti a Bershka és a New Yorker kínálatát/kirakatát és onnan öltözik fel tetőtől talpig, az még nem feltétlen jelenti azt, hogy a divat szerelmese. Ennél sokkal több kell szerintem! Nem elég szeretni a Victoria’s Secret fehérneműit meg pár szép pár Louboutin cipőt…Alapjában a nők 90%-a szereti a szép ruhákat, kiegészítőket valamiért évszázadok óta ezt a ‘függőséget’ a génjeinkben hordozzuk.
Legyetek önmagatok, találjátok meg a saját stílusotokat lehet az akármilyen polgárpukkasztó! Nem tudom elégszer leírni, hogy mindenki akkor érzi magát a legjobban a bőrében ha igazán önmaga lehet!

Holnap újabb bloggerekkel jelentkezem ;]

xxxxoooo
kerubina