NY Fashion Week – Street Style

Ez a hónap elég túlzsúfolt volt, már ami a bemutatók dátumait illeti a Nagy Almában. Ugyanis február 1-től 4-ig a férfi kollekciókat mutatták be, majd február 10 és 18 (igen ma lett vége) közt pedig a 2016-os őszi/téli kreációkat ömlesztették ránk, ami valljuk be feldolgozás szempontjából rengeteg.
Időm se volt átnézni mindent, arról nem is beszélve, hogy még az egyéni szűrömet sem üzemeltem be, így a divathetekről kiszóródó “Vikis válogatásra” még várni kell. A tőlem már jól megszokott módon, majd kisebb bejegyzések keretein belül fogom csöpögtetni a különféle infókat.
Catwalkos szöveg nélküli válogatásokra ne nagyon számítsatok, én se akarok senkit se az agyfagyás szélére sodorni, mert szelektálás nélkül ennyi bemutató után ember legyen a talpán aki képes visszaemlékezni minden egyes darabra, és különleges szabásra, a kiegészítőről nem is beszélve.
Nem csak itt online hanem a boltok falai közt is előnyt élvez a tudatosság abból a szempontból, hogy csak az egyéni stílusunk halk szavára hallgatunk, és minden más megpróbálunk a legmagasabb szinteken is kizárni.

A bevezető után pedig lássuk a jó öreg és annyira kedvelt street style képeket: ki-mit viselt, miközben a természet apró viszontagságaival küzdött; ugyanis esett a hó, fújt a szél, jobb esetben sütött nap, egyszóval hát na tél van ott is. De a fashionistákat tényleg semmi se állítja meg, maximum túlhalmozzák a rétegeket, esetükben tényleg jöhet bármi, a trendi szűrő marad, ahogy a mosoly és az eltökéltség is, the show must go on….

ny27

ny1ny2ny3ny4ny5ny6ny8ny9ny10ny11ny12ny13ny14ny15ny16ny17ny18ny19ny20New York Fashion Week street styleny22ny23ny24ny25ny26

(képek forrása: stylecaster.com/, harpersbazaar.com, wwd.com/)

Bármilyen kérés, óhaj, sóhaj esetén írj a kerubinabmb@gmail.com címre, vagy….

…a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

Reklámok