Couture Fashion Week Paris – Street Style

A korábbi londoni és milánói beszámolóm után, pedig következzen a párizsi kör.
Bár ott most a Couture hét zajlott, mégis azt gondolom street style képekből és inspirációkból sosem elég, így egy nagyobb adagot zúdítanék most rátok.


A “magas szabászat” még mindig sikk, annak ellenére is, hogy sokan támadják a különféle divatházakat azzal, hogy ezen kreációk már-már olyan felső kategóriát súrolnak, amire tényleg csak egy minimális rétegnek van pénze, akik legtöbbször szeretnének is arctalanok maradni. Természetesen sok esetben láthatjuk ezen ruhákat a vörös szőnyegen is, de az már megint egyik másik tészta, hiszen kedvenceink nagy része ezeket a darabokat csupán, mondjuk így kölcsönkapja. Ami nem változtat azon az aprócska tényen, hogy mi minden évben többször is csak ámulunk a reflektorfényben tündöklő kreációkon.
Nem szabad szó nélkül elmenni a Dior mellett, ami ismét vegyes érzéseket váltott ki mindenkiből, hiszen John Galliano távozása óta a divatház csak árnyéka önmagának, annak ellenére, hogy olyan tehetséges tervező is próbálta már itt menteni a menthetőt, mint Raf Simons, de ez valamiért még mindig nem ugyanaz. Most Serge Ruffieux személyétől remélik a főnix-effektust ami még visszahozhat valamit abból az imádott fénykorból. Kiderül….
A felvonultatott kreációk ugyanúgy inspirálhatnak minket mint a különféle utcai outfittek, bár most én kihagynám a bemutatók elemzését, ettől függetlenül amolyan fakultatív program gyanánt csak ajánlani tudom nektek is, hogy fussatok át pár divatoldalt és ötleteljetek, vagy egész egyszerűen: gyönyörködjetek :]

poc1poc2poc3poc4poc5poc6poc7poc8poc9poc10poc11poc12poc14poc15poc16poc17poc18poc19poc20poc21poc22poc23

poc2poc1

poc3poc4

(képek forrása: elle.com, globalblue.com, Pinterest)

 Még több filmes bejegyzést ITT olvashattok!

Bármilyen kérés, óhaj, sóhaj esetén írj a kerubinabmb@gmail.com címre, vagy….

…a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

Reklámok