London/Milan Men’s Fashion Week – Street Style

Jelenleg Párizs a soros, és éppen a francia fővárosban mutatják be a következő őszi/téli (leginkább) férfi darabokat London és Milánó után….


Street style képekből már most sincs hiány, így a tőlem jól megszokott módon vegyes csokorba gyűjtöttem őket. Talán kivételes esetnek mondható a blog esetében, hogy most jóval több férfi outfittet mutatok be, mint általában.
Mert azt gondolom, kár lenne szem elől téveszteni azt a sok ízléses úriembert akik két bemutató közt bukkannak fel egy-egy helyszínen.
A catwalkos túrák felén túl vagyunk, és a jól megszokott módon már most megosztja a közönséget egy-egy kollekció, amivel abszolút nincs semmi baj, az alap forgatókönyv úgyis mindig ez szokott lenni.
A nevesebb bloggerek és megélhetési celebek unásig hordják ezeket a ruhákat, és akkor az első nagyobb általuk keltett hullám után, az utca embere is nyitottabb lesz rá. Ez szinte borítékolható mert mindig így van! Majdnem egy évbe telt míg a sültkrumplis darabok zöld lámpát kaptak mindenhol, a Barbie életérzésről nem is beszélve.
A poncsók pedig annyira szerethetővé váltak, hogy mára már szinte nincs is olyan üzlet ahol ne ütköznénk bele egy-egy ilyen darabba.

Lássuk akkor, hogy a brit illetve az olasz divathét szereplői miként értelmezték a street style fogalmát az elmúlt hetekben!

ss5ss3ss14ss24ss18ss16ss2ss1ss6ss21

Street Style: Day 2 - Milan Men's Fashion Week Fall/Winter 2016/17

ss22ss15

Street Style - Pitti Uomo 89 : Day One

ss20

Street Style: Day 4 - Milan Men's Fashion Week Fall/Winter 2016/17

ss13ss9ss23ss17ss19

ss8

ss4ss7

(via: highsnobiety.com, complex.com, Pinterest)

Bármilyen kérés, óhaj, sóhaj esetén írj a kerubinabmb@gmail.com címre, vagy….

…a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

Reklámok