Golden Globe 2016 egy kicsit másképp!

Kezdődhet a díjeső szezon, és a tőlem már jól megszokott módon, idén is kikerülöm a vörös szőnyeges fotók elemzését, ugyanis pár napon belül a könyökötökön jön majd ki az estélyi ruhás téma.

Az Oscar előszobájaként említik mindig a Golden Globe-ot és az hogy ez tényleg így van-e vagy sem, azt mindenki döntse el maga. Bár tény és való, hogy nagyon sok esetben azon alkotások melyek megkapják az Arany Glóbusz-díjat azok sokszor hazavihetik a filmgyártás egyik legrangosabb elismerésének tartott szobrocskát is.
Naponta születtek cikkek abban a témában, hogy az újságírók szövetsége vajon melyik alkotásnak szavaz bizalmat, pontosabban díjat, és azt kell mondjam: a papírforma bejött!
A különféle filmek feldolgozása még folyamatban van számomra, így most nem is szeretnék jobban belemenni a témába, az Oscar-ra már felkészültebb leszek.

Lady Gaga győzelme sokakat meglepetésként érhetett, ugyanis amikor körülbelül egy éve Jessica Lange bejelentette, hogy elhagyja az American Horror Story “családját” és stábját, sokan rögtön temetni kezdték, az egyik legkedveltebb borzongós szériát, ám a rendező tudhatott valamit! Lada Gaga karaktere egy olyan színt vitt az ötödik évadba, hogy egy percig se éreztük tőle idegennek ezt a szerepet, nála jobb grófnőt keresve se találhattak volna. Csak ajánlani tudom nektek is a Hotel-t, ami hű maradva a korábbi történetekhez szintúgy fordulatokkal telire, na meg véresre sikerült.

És ezúttal ne hagyjuk ki kicsiny hazánkat se a felsorolásból, szeretnék gratulálni Nemes Jeles Lászlónak, Röhrig Gézának, Molnár Leventének, Sipos Gábornak, Rajna Gábornak és az egész csapatnak, az első magyar Golden Globe-díjért amit a Saul fia hozott el Legjobb idegen nyelvű film kategóriában.
Gondoltam arra, hogy kitérek arra a mai Index-es cikkre, ami csokorba gyűjtötte azokat a cseppet sem kedves kommenteket, amik végtelen sok csomót látnak azon a bizonyos kákán, és már-már megsavanyodott a szőlő a nagy sárdobálás közben, de úgy voltam vele, hogy most kihagyom mert felesleges! Örüljünk együtt ennek a nagyszerű sikernek, mert ez tényleg nem kis teljesítmény. :]

saul

gg1gg2gg3gg6gg7gg5gg8gg11gg13gg4gg12gg10

gg1gg2gg5gg6gg4


(képek forrása: Instagram, tvinsider.com, mirror.co.uk)

Reklámok