Szépséges csúnyaságok, avagy a közízlés korlátain túl! – Online shop

Tegnap azt gondolom kellőképpen körbejártuk a hazai kínálatot, fura fronton! Így most az online vásárlás szerelmeseit se szeretném kihagyni a dologból, éppen ezért összeállítottam egy kisebb csokrot, a külföldön fellelhető szépséges csúfságokból.

ASOS

Az egyik nagy kedvencem, és bár mára már egy bizonyos limithez kötött az ingyenes kiszállítás, még így is megéri tőlük rendelni. Mert valljuk be őszintén, egy leárazás során nem is olyan nehéz átlépni azt a bűvös 30 eurós határt – és amúgy sem- egyébként ezen összeg alatt 3 euró a szállítás díja.
Elég széles skálán mozognak a különféle stílusok, mert tényleg annyiféle márkát forgalmaznak, hogy csak az nem talál magának valamit, aki nem akar.
Az egyszerű koktélruháktól kezdve, a feltűnőbb darabokon át egészen a sportruházatig minden fellelhető.
A lentebb látható darabokról – ahogy a tegnapiakról is – annyi elmondható, hogy a saját ízlésem alapján kerültek be ebbe a válogatásba. Bár tény, hogy a dinnyés övtáska messzebb áll tőlem mint a többiek, de nyárra, abszolút aranyos és vicces választás lehet.
Tudom jól, hogy sok divattal foglalkozó oldal, már fogalom szinten egészen biztosan száműzte a különféle “gyógypapucsokat”, illetve a mindenféle plusz applikációval ellátott lábbeliket is, de azt gondolom, hogy ezeket a szabályokat követni sohasem szükségszerű. Számomra minden egyes szezon arról szól, hogy nekem mi tetszik, mit tudok elképzelni magamon, ez néha fedi az éppen fellelhető kínálatot, néha pedig nem. Az egyéni stílus alapját úgysem a trendek adják, az csak egy csepp a tengerben, ezt szerintem ti is nagyon jól tudjátok :]

 

ROMWE

Az oldalukról fotót lementeni mindig egy türelemjáték, szóval a legkönnyebb megoldást választottam, mint ahogy láthatjátok, a lényegen ez viszont mit sem változtat.
A ROMWE áruházát már korábban is ajánlottam nektek, egy kínai weboldalról van szó, ahol azért kicsit jobb minőségű ruhákat kaphatunk mintha az AliExpress-ről rendelnénk.
A street fashion vonalat célozták meg, és úgy tűnik ez remekül működik is náluk. 

 

Bármilyen kérés, óhaj, sóhaj esetén írj a kerubinabmb@gmail.com címre, vagy….

…a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

Reklámok