Szépséges csúnyaságok, avagy a közízlés korlátain túl!

A nagy leárazás körszemle egy kicsit másként!

Minden oldal a jelenleg is tartó leárazás azon darabjait mutatja be amiket remekül beépíthetünk a hétköznapi, hétvégi, vagy akár az alkalmi ruhatárunkba is. Hol és mikor mennyit spórolhatunk és a többi, és a többi! De tudjuk jól, hogy minden tudatos vásárlás során ott lapul egy apró tudattalan is, amikor átlépjük azt a bizonyos komfortzónát és hirtelen ott találjuk magunkat, a “miért ne venném ezt is meg?!” helyzetben. Na és én ezt a pillanatot céloznám meg most, szeretnék az a kis ördög lenni a vállatokon aki azt mondja majd ezekre a  darabokra, hogy: vedd meg!
Minden egyes bemutatásra kerülő kreáció valahol az én nagy kedvencem is, ők tartoznak azon csoportba amit csak úgy hívok ( a The Perks of Being a Wallflower után szabadon) “Üdvözöllek a kivetett játékok szigetén!”.
Szeretnék most értük kampányolni és róluk beszélni! Ha végignézitek a különféle nemzetközi divathetek street style képeit, akkor láthatjátok, hogy sok esetben az abszolút nem basic darabok mellett mindig helyet kapnak azok a “szépséges csúnyaságok” is amik miatt egy összeállítás akár életre is kelhet, és sokszor éppen nekik köszönhetően kerülnek be különféle divatportálok best of válogatásába is.

Könnyen lehet, hogy sokatoknak tetszeni fognak a lentebb látható darabok, mégis a többség még mindig fintorogva fordít hátat nekik. Ha csak egy-egy ilyet szereznétek be minden szezonban, már akkor azt mondom hogy megérte.
A kiindulási pontot az üzletekben árválkodó kincsek, illetve a H&M esetében az online választék adta.
Most ez a négyesfogat kerül ki első körben, mert tudom jól, hogy bár a fast fashion sokszor elvesz valaki egyéni stílusából, ezen daraboknak hála adhat is egy személyes hangot. És ha ez a kis lépés megvan akkor, a sok kicsi során felpezsdülhet valamennyire az a hazai street style vonal ami még eléggé gyerekcipőben jár. Pakoljuk csak azokat az alapokat, pakoljuk!!

Na most a képlet egyszerű! Mivel már önmagában feltűnő kreációkról van szó, éppen ezért nem szükséges túlgondolni az összeállítás többi részét. Basic darabokkal kombinálva mindegyik nyerő választás lehet, kivéve ha éppen egy divathétre készültök, vagy csak beintenétek a világnak mert akkor ott lehet vegyíteni a színeket, mintákat, anyagokat. Arra vigyázzatok, hogy ne essetek át arra az oldalra ahol már inkább a Pretty Woman-t idézitek meg, vagy éppen egy két lábon járó karácsonyfát.

 

(Ha az egérrel ráálltok az adott képre akkor láthatjátok az árakat!)


Zara

A boltokban járva náluk leginkább a cipőkön akadt meg a szemem, ugyanis még mindig tartom magam ahhoz, hogy egy jól megválasztott lábbeli (bár kinek mit takar ez esetben a jó..) sokszor mindent visz.


H&M

 A svéd márka azért valljuk be tud ha akar! Gondolok itt arra, hogy előttetek is megjelennek azon “ez mégis mi?” darabok, amik a leárazás végéig velünk maradnak, és ott kallódnak sorról sorra a rikító piros címkéjükkel.
A rojtos szoknyát élőben nem láttam, így biztosat nem tudok róla mondani már ami a rojtokat illeti. Nekem is van egy hasonló darabom (csak nem ebben a márkában) és a rojtok már annyira önálló életre keltek, hogy egy jó időre a kedvem is elment attól, hogy újra felvegyem. Remélhetőleg ennek a textúrája kicsit masszívabb mint annak ami nekem van.

 

 Pull&Bear

A leopárdmintás kabát azért kapott most itt helyet, mert még mindig ott árválkodnak az üzletekben, és szerintem nincs semmi gond vele. Jómagam egy időre bunda stop-ot hirdettem, és azt gondolom a pénztárcám is hálás lesz majd érte.
Hosszú farmerkabát? Zseniális! Amennyire csúnyácska és amúgy fura ötlet, annyira jó is :]

Bershka

Csillogjon csillámosan vagy fényesen, esetleg rojtozzon…JÖHET!
Ez a táska tudom, hogy már erősen súrolja a jó ízlés határát, de amikor megláttam akkor tudtam, hogy ha már senki se válogatja be sehova se akkor majd én berakom ide. Amolyan kettő az egyben szerelemgyerek, a fémes trendhullámot ilyen módon ötvözni a rojtokkal, hihetetlen haha.

Bármilyen kérés, óhaj, sóhaj esetén írj a kerubinabmb@gmail.com címre, vagy akár….

…a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

Reklámok