Yves Rocher – Karácsony

Az Yves Rocher a karácsony közeledtével újabb termékekkel kényezteti, nem csak a testünket hanem a lelkünket is!

A tégelyekbe és üvegcsékbe zárt különféle limitált illatválogatások, a karácsonyit szellemét hivatottak megidézni, és tapasztalatból mondhatom, hogy a idén se okoznak csalódást az erre specializálódott gyűjtőknek.
Az ünnepek közeledtével számtalan kozmetikai cég próbál valami egyedi finomságot piacra dobni, amivel megidézhetik ezen különleges hónap szellemét, így választékból nincs hiány, csak tudjunk dönteni.
Most pedig újabb beauty bejegyzés következik egy laikus, amatőr kence rajongó tollából!

12292907_1649113965371401_236819059_n

Kézápoló – Kandírozott narancs & mandula

A “bársonyosan puha és hidratált kezek” dolog sokszor szerintem csak egy remek kampány azért, hogy megvásároljuk az adott terméket, de a végeredmény cseppet sem fedi azt a kreált valóságot amit abba a bizonyos kreatív marketingszövegbe belefűztek.
Ezen esetben viszont minden egyes szó igaznak bizonyult, egészen pontosan – esetemben biztosan!
Először a narancs illatot éreztem meg, aztán pedig belépett a képbe a mandula is. Gyorsan beszívódik, a krémmel együtt járó aromákat pedig hosszú időn át érezhetjük!

prod_12941
Ára: 890 Ft

Tusfürdő – Aranyalma

Számomra ez az a termék volt az amiről bátran kimerem jelenteni, hogy szerelem volt első szaglásra.
Igazi hamisítatlan alma illat, egy csipetnyi vaníliával, ami még használat után is érezhető, egész egyszerűen aranyalmásan illatozóvá varázsolja bőrünket.

prod_06952
Ára: 990 Ft

Testápoló – Kandírozott narancs & fahéj

 Őszintén megvallva a gyöngyházfényű testápolókkal sosem volt túlontúl szoros a kapcsolatom, így kicsit féltem tőle, hogy milyen lesz…
Most viszont kellemesen csalódtam, mert a termék nem okoz miniatűr csillám túladagolást, és pont annyira látszik a bőrön ami még kellemes és cseppet sem zavaró (jó-jó tudom, de nekem néha ez a kevés kis csillogás is sok szokott lenni).
A fahéj az egyik személyes kedvencem, gyakran ízesítem vele a zabkásámat vagy éppen a teámat.

Ezt a fűszert nem csak antioxidáns tartalma miatt szeretjük, hanem mert számos pozitív hatása mellett, a bőrünkkel is csodákra képes. Az ókori Egyiptomiakról tudjuk, hogy szerettek tejben vagy éppen mézkorpában fürdeni, ám nem csak ezekben látták a fiatalság elixírjét, hanem a fahéjban is.
Kandírozott naranccsal párosítva pedig tökéletes választás, és ez a termék éppen annyira narancsos mint amennyire fahéjas. Imádom!

pro_1

Ára: 1.290 Ft

 

Hab- és tusfürdő – Fűszeres vanília


Már az ősi dél-és közép-amerikai kultúrákban is jól ismerték a vanília megannyi csodás tulajdonságát, és ez napjainkban sincs másként. Remek nyugtató és kedélyjavító hatása mellett segít leküzdeni a fáradságot, jótékonyan hat kreatív énünkre, és az egyik legismertebb afrodiziákum is.
A vanília dominanciája a fűszerek felett rögtön érződik, de összességében a karácsonyi életérzést egészen biztosan kipipálhatjuk!

prom_2

 Ára: 890 Ft

A következő helyeken megtaláltok
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook  Pinterest

Reklámok