Így tévéznek ők! – The Late, Late Night Show

Sokszor írtam már filmekről, hírességekről, bemutatókról, sőt még sorozatokról is, a tipikusan tévés műsorok viszont valahogy mindig kimaradtak a szórásból, ami kár. Szóval ideje egy kicsit újítani!

Inkább a külföldi, tengerentúli választékból fogok majd ajánlani ezt azt, mert szeretnék a hazai produkciótól független maradni, ezen döntésem pedig azt gondolom nem kiállt indokokért. A felhozatal így is bővelkedik jobbnál jobb gyöngyszemekben.

A The Late Late Night Show a CBS saját gyártmányú talkshowja és 1995 óta van műsoron. Kezdetben Tom Snyder vezette, őt követte Craig Kilborn, aztán Craig Ferguson és napjainkban pedig James Corden láthatják a nézők késő esténként.
Craig Fergusont majdnem 10 éven át foglalta el a műsorvezetői széket és távozása után 2015 januárjától, közel két hónapig 1-1 héten át mindig mások köszöntötték az éjszakai baglyokat, míg végül 2015. március 23 óta  James Corden az állandó hostja a The Late Late Night Show-nak.

Mit kell tudni az úriemberről? 1978. augusztus 22-én látta meg a napvilágot Hillingdonban, Londonban. Kezdetben kisebb tévés és filmes szerepeit, olyan alkotások követték mint A nagy kvízválasztó, a Hogy veszítsük el barátainkat és idegenítsük el az embereket?, a Gulliver utazásai, A három testőr, a Szerelemre hangszerelve vagy éppen  a Vadregény.
A híresebb filmek mellett pedig a sorozatokkal se hagyott fel és itt is szép sikereket ért/és ér is el, ő ugyanis az egyik főszereplője és készítője a The Wrong Mans-nek és a Gavin & Stacey is hozzá köthető; utóbbiért több díjat is bezsebeltek.
2012 óta nős, felesége Julia Carey, két közös gyermekük született Max és Carey.
2015 júniusában vehette át OBE (Officer of the Order of the British Empire) kitüntetését a Buckingham Palotában Anna brit királyi hercegnőtől. 

url

A YouTubeon szerintem már ti is belebotlottatok jó pár videójába! Többek közt ő az aki mellett a színészek visszajátsszák korábbi szerepeiket pár percben, társa volt már ebben például már Arnold Schwarzenegger, Tom Hanks és Matt Damon is.
De árult közösen alsónadrágot David Beckhammel!

A tengerentúlon hatalmas a választék, nem csak sorozatok, hanem tévéműsorok terén is. Éppen ezért mindenki próbál kicsit újítani és minél több emberhez eljutni, mind célcsoport, mind pedig földrajzi szempontból. Egész egyszerűen ahogy mindenhol máshol: dübörög a piaci verseny.
A YouTube csatorna pedig nem egy új keletű találmány, ebben pedig annyi potenciál van, hogy nem csak ismertséget, de dollár milliókat is hozhat a konyhára egy-egy viccesebb pár perces videó. Szóval James Corden ebben is sántikál mostanában, és meg kell hagyni, elég szép sikereket érnek el a The Late, Late Night Show különféle feltöltései. 

Az egyik kedvencem, a Carpool Karaoke, mikor hírességekkel kocsikázik Los Angelesben miközben egy kisebb interjút is készít velük, a maga különös és vicces módján. Az első ilyen videóban Mariah Carey-t láthattuk, azóta azt érzem, hogy az egész hangulata lazább lett és a hírességek vevők erre a stílusra (bár ez nem egyedi, pár ilyen talkshowt látva ez hamar egyértelművé válik, de a többiekről majd legközelebb), és mára már nagyon szórakoztató egy-egy ilyen kis utazás. Le a kalappal James előtt mert biztos vagyok benne, hogy minden fuvart megelőz egy szorgalmas dalszöveg memorizálás- mert mindet tökéletesen tudja. Egyébként ha egyszer úgy döntene, hogy hátat fordít a média világának akkor remek taxisofőr, vagy uberes válna belőle, mert annyira jó a pasi beszélőkéje, hogy nem is csodálkozom a CBS választásán.
Amúgy érdekes, mert az egésznek van egy olyan sajátos, nyitott és vidám stílusa, ami miatt el se tudom képzelni, hogy mindezt itthon egy működő műfaj lenne. Annyira átütne a képernyőn az erőlködés kellemetlen légköre, hogy rögtön rányomná a műsorra ezen bélyegét, és hamar kukába kerülne az ötlet. Nem is baj, jó ez így ahogy van!

 _________

Stewie Wonder nagyon szerethető abban a közel 11 percben, például közösen felhívják James feleségét akinek egy kisebb szerenádot is rögtönöz, de legyen ennyi elég, minden mást a kattintás után láthattok :]

Justin Bieber annyira kellemes csalódás volt, hogy úgy tűnik sokaknak tetszett amit láttak, így ő már duplázott is James mellett, és sokan már a harmadik részt várják.
Nem tudom mi történt az ifjú titánnal mostanában, de nagyon jót tett neki ez a stílusváltás ami nem csak a fürtjeire volt hatással, hanem a személyiségére is, így most lelkesen haknizza körbe az összes népszerű tévéműsort az Államokban. Persze könnyen lehet, hogy ez az egész változás egy remekül felépített díszlet része, és az immáron célokkal rendelkező Justin is egy jó menedzsment izzasztó munkájának gyümölcse.
Bár nem erősítem a belieber-ek táborát, de már nem is kattintok át egy-egy videón amiben ő látható! Aztán majd kiderül, hogy mivé lesz Kanada kicsi kincse és büszkesége (?), reméljük, hogy egója nem nő majd olyan gyorsan mint tetoválásainak a száma, auch.

Nem lövöm most le az összes tartalmát, de érdemes rájuk keresni. Jennifer Hudson hangja lenyűgöző, és Jason Derulo-t pedig még azt is megmutatja, hogy az opera műfaja se idegen a számára…jó-jó befejeztem!

Hamarosan folytatjuk….

A következő helyeken megtaláltok
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook  Pinterest

(képek forrása: cbswatchmagazine.com)

Reklámok