3 nyári apróság az online piac kínálatából II.

Újabb online vadászatba kezdtem…

Lassan már kívülről fújjuk az elkövetkezendő hónapok trendjeit, ezzel nincs is baj, éppen ezért itt az ideje a vásárlásnak!
A nyári szabadidőnk nagyrészt a nyaralásról és a fesztiválokról szól majd, így ennek fényében elég széles a paletta azzal kapcsolatban, hogy miket is szerezzünk be a melegebb hónapokra.

1.) Crop top farmer módra

A hasvillantás még mindig nem ment ki a divatból, így kedvünkre variálhatjuk a különféle fazonokat és anyagokat.
Egy szokásos “bevásárlós túra” alkalmával akadtam erre a hosszú ujjú crop topra, amit egy klasszikus anyaggal kereszteztek, a végeredmény pedig szerintem elég jó lett. Ne feledjük azt sem, hogy az idei trendek közt a farmer továbbra is tartja magát, így nem tudunk mellényúlni akkor ha beleinvesztálunk egy ilyen darabba. Ami egy fesztiválon éppúgy megállja a helyét, ahogy mondjuk szoknyával kombinálva egy tengerparti étteremben.

dddd

ITT megrendelheted ~ 3 ezer Ft

2.) Crochet top

Ezen kreáció is egy kétlaki darab, ami szinte mindennel kombinálható, választhatod könnyű hétköznapi összeállításhoz, de egy elegánsabb megjelenésbe is beilleszthető.
A csipke ugyanúgy mint a farmer, már-már annyira klasszikus darab, hogy nem nagyon tudom elképzelni azt az évet (na jó talán a távoli jövőben majd valamikor) amikor eltűnnek ezen darabok az üzletel polcairól.
Egy méretben kapható csak, így rendelés előtt mindenképpen győződjetek meg róla, hogy a különféle centiméter-keretbe beleestek-e. Az eddigi tapasztalatok alapján a kisebb mellű lányok előnyt élveznek a ‘one size’ darabok esetében.

ffffITT megrendelheted ~ 2800 Ft

3.) Midi long skirt

A felsők után pedig zárjuk a sort egy szoknyával!
Miért tetszett meg ez a kis midi darab annyira, hogy bekerüljön ebbe a bűvös hármasba? Nem tudom! Csak megláttam és tudtam, hogy itt a helye :]
Tetszik a textúrája és a fazonja, kicsit jó lenne túllépni már az asszimetrikus (elől rövid, hátul hosszú) darabokon, és nagyobb figyelmet szentelni a midi kreációknak.
Tudom jól, hogy a nyári hónapokban a nadrágok és a szoknyák hossza is a minimális felé hajlik, de pár ilyen szépség is helyet kaphat a jól megszokott ruhatárban. Mivel körülbelül térdig ér, így kicsit visszafogottabb látszatot ad, anyaga viszont pont annyira teszi fiatalossá és könnyeddé amennyire kell.

Untitled

ITT megrendelheted ~ 2500 Ft

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook