3 nyári apróság az online piac kínálatából

Még nem késő elkezdeni készülődni a nyárra, és még pont időben vagyunk ha rendelni szeretnénk pár darabot a melegebb hónapokra…

Idén kivételesen időben kezdtem el bevásárolni, így lassan minden ideér még nyár előtt. A különféle kimonóktól kezdve, a ruhákon át, a fesztivál-napszemüvegekig mindenből betárazok.

Úgy tűnik a fast fashion láncok is beálltak a sorba és idén tényleg mindenen lesz valami rojt vagy csipke, mi pedig idén is hordjuk és szeretjük őket, csak győzzünk majd nem egyformák lenni.
Ezt valamennyire könnyen elkerülhetjük (hellyel-közzel még életképes opció, bár ahogy látom nem sokáig) ha az online piac kínálatából válogatunk, ugyanis bár sok fast fashion hamisítványt árulnak, azért találni köztük olyan darabokat is, amikbe nem botlunk bele s hazai üzleteket járva.
Egyedinek lenni manapság elég nehéz küldetés – kivéve ha saját magad tervezed a ruháidat, saját ötletből – de nem lehetetlen, minden csak körültekintő vadászat, megfelelő inspirációs források és idő kérdése, a többi pedig csak rajtad múlik.
(Sokan írtok nekem üzenetet, kommenteket és így van szerencsém látni, hogy ki rejtőzik egy-egy, már ismerős név mögött, és el kell mondjam, hogy egytől-egyig egyediek vagytok és örülök annak, hogy az olvasóim táborát erősítitek :] zárójel bezárva)

Most pedig következzen három darab amiket lehet valahol már láttatok, és az is lehet, hogy már akár egy éve boldog tulajdonosai vagytok, nekem viszont most ők akadtak meg a rostámon és náluk gondoltam azt, hogy megosztom veletek….

1.) Horgolt ruha

Nem hinném azt, hogy különféle divathullámokhoz kéne kötni ezen darabokat, ugyanis bármilyen évet is írunk, egy nyári fesztiválon, vagy éppen egy tengerparti nyaraláson is megállják a helyüket ezen kreációk.

horgoltITT megrendelhető ~ 3200 Ft

2.) Csipke

A csipke még egészen biztosan velünk marad ebben a szezonban, hol teljes, hol részleges formájában, lehet szó ruháról, kimonóról vagy akár felsőről.
Ez a kis csipke-betétes ruha egy nyári vacsoránál éppen annyira életképes, mint egy fesztiválon. Szinte bármilyen lábbelivel kombinálható, így lapos- és magas sarkú cipellőkkel is hordható.

UntitledITT megrendelhető ~ 2800 Ft

3.) Romantika

A fodrok még mindig nem mentek ki a divatból, és ideje lenne a kislányos címkét is levenni róla, mert rég átlépte azokat a határvonalakat amikbe évekkel ezelőtt szorították.
Ez a felső egy egyszerű farmerral párosítva is csodásan mutat, az a jó benne, hogy nem kell már túlgondolni a fodrok elintéznek helyettünk mindent.

UntitledITT megrendelheted ~ 2600 Ft

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook

Reklámok