Max Factor Masterpiece Glamour Extensions szempillaspirál

Újabb spirált teszteltem a Max Factor jóvoltából!

Nem tudom elégszer elmondani azt, hogy csak mint lelkes amatőr szeretnék közreműködni ebben a beauty témában, éppen ezért bizonyos időközönként egy-egy cikk könnyen belefér abba az arculatba amit kialakítottam és amiben még kényelmesen érzem magam.
Minden új szempillaspirál esetén kapva kapok az alkalmon, hogy letesztelhessem, ugyanis bár nem vagyok egy nagy sminkes, a spirálokkal azért kivételt teszek ugyanis, ahogy a legtöbb nőnek úgy nekem is a napi alapkellékek része.
Nehéz megtalálni a megfelelő típust, kefét, márkát! És ha meg is találjuk a tökéletes darabot, az se készpénz arra, hogy ez örökké így is marad. Változunk mi is és a trendek is, lehet 5 évvel ezelőtt még más pillákra vágytunk mint most, és az sem elfelejtendő, hogy semmi se biztosítja azt, hogy az adott termék örök életű lesz és a gyártó sohasem vonja majd ki a forgalomból.

_____

“A kutatások kimutatták, hogy a nők minden termékelőnyt egyesítő terméket keresnek, amikor a szempillafestésről van szó. Annak érdekében, hogy ezek a nők megalkothassák a számukra ideális tekintetet, egy olyan termékre van szükség, mely egyesíti a három legfontosabb termékelőnyt – dúsít, hosszabbít és intenzív feketére fest egyszerre. Ez pedig nem más, mint a Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirál, mely egy termékben egyesíti ezt a legfontosabb három hatást.” olvasható a termékhez kapcsolódó sajtóanyagban.


A keskeny kefével ellátott, vége felé szélesedő darabot, a sminkmesterek is bátran ajánlják, ugyanis meggyőződésük, hogy a legfeltűnőbb pillákat keskeny kefével lehet megalkotni. Hiszen könnyen elérhető vele a pillák töve, éppen ezért nagyon könnyű vele dolgozni.

A csomagolása semmi újat nem tartogat, kicsit ducibb kiszerelés, a jól megszokott Max Factor forma. Sokaknak fontos a külső a vékony csomagolás, nekem viszont sosem a külső váz a lényeg hanem ami benne van.

 Max-Factor_Masterpiece-Transform-High-Impact-Volumising-Mascara-pack

Hogyan működik ez az egyedi dúsító és hosszabbító formula?

 

  • DÚSÍTÁS: A Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirál formulája gömb alakú viaszrészecskéket tartalmaz, melyek szétválasztják a szempillákat, így azok vastagabbnak tűnnek
  • HOSSZABBÍTÁS: Ezzel párhuzamosan a formula több, mint 30.000 rostszálat tartalmaz, mely szempillahosszabbító hatással bír
  • INTENZÍV FEKETE SZÍN: a formulában lévő szénrostoknak köszönhetően a sötét szín még intenzívebb

Untitled

 A végeredmény pedig tökéletes, egyszerű és mégis nagyszerű pillák a természetesség jegyében. Bár már nekem megvan a személyes kedvencem a Max Factor szempillaspiráljai közül, viszont ha még nem találtátok meg a tökéletes darabot, akkor bátran ajánlom figyelmetekbe ezen újdonságot :]

 

Reklámok