The new season is coming – Part 1

Ezerrel pörögnek a divathetek és őszintén meg kell valljam nektek, hogy ezidáig még nem volt időm átrágni magamat az összes bemutatón!
Bár tény, hogy az alaptrendeket már körülbelül tudjuk, és azt is, hogy előreláthatólag mikkel lesznek majd tele a fast fashion láncok boltjai. Ám azért mint minden évben, most is van egy csipetnyi változás, így pár darab most egy kicsit parkolópályára kerül, helyett adva ezzel az új generációnak, ami könnyen lehet, hogy 1-2 évre rajtunk is ragad.

_____

70’s fever

Amennyiben már szemügyre vettettek pár bemutatót, akkor láthattátok, hogy 2015-ben ismét a 70-es évek előtt tisztelgünk majd, így a jól megszokott geometriai mintákat a pszichedelikus (igen, a Vogue szerint nagyon is) motívumok váltják fel, és ha minden igaz ez lesz az idei nyár nagy slágere.

minta_10203_minta

Jackets

A különféle mintájú, fazonú és színű motorosdzsekik korszaka bár nem áldozott még le – valószínűleg talán nem is fog- mégis az idei szezonban versenytársa akadt, egészen pontosan a suede személyében, magyarán szarvasbőr.
Ezek az elegánsabb darabok lehet pár ezer forintért többe kerülnek majd, viszont egyet mindenképpen megéri beszerezni majd a kora tavaszi napokra, hiszen kabát fronton is kell a vérfrissítés.

suede_1 suede_2

Return of the Platform

Jó, jó a cím kicsit túlcsigázott, mert tény és való, hogy teljesen sosem tűnt el a divat egéről a platform cipellők csillaga, de azért valljuk be, hogy 1-2 évvel ezelőtt elég érdekes irányt vett a stílusuk…
Úgy érzem a legtöbb boltban kicsit átcsúszott az ízlésesség határán az a kínálat amiből válogathattunk, így szépen lassan inkább tartózkodni kezdtünk mint állást foglalni ebben a platformos “csatában”.
Ám az idei meleg hónapokban újfent visszatérnek eme magasított talpú csodák és a sarkakat – na meg főként a lábfejet – valamennyire kisegítve, újra reflektorfénybe kerülnek majd.
(én már nagyon várom :])

platform_2 platform_1

A következő helyeken megtaláltok
Facebook  Twitter  Tumblr  Lookbook