Őszi/téli lélekmelegítők!

Itt van az ősz, itt van újra, vagy inkább a tél?

A lényeg a lényeg, hogy egy kiskabát már nem elég a boldogsághoz és ahhoz, hogy eljussunk úgy A-ból B-be, hogy ne fagyjunk meg.
Egy újabb szezon veszi kezdetét, ahol a főszerepben a rétegek lesznek (úgy szeretem), és bizony van új a nap alatt most is.

Persze nem kell rögtön az első fast fashion (vagy high?) boltba rohanni és otthagyni egy havi fizetést, ugyanis mint azt már jól tudjuk a divat ismétli önmagát….
Így remélhetőleg amit tavaly beszereztetek (vagy előtte) annak még, természetesen ha minőségileg megfelelő, hasznát veszitek majd idén is. Mindenesetre jó nyitott szemmel járni, és mivel nők vagyunk így tudjuk jól, hogy valamiből egy fajta/darab sohasem elég.

Most jöjjön két olyan kreáció ami szerintem szinte adja magát ebben az időszakban.
Bármilyet is választasz egész egyszerűen nem lehet mellényúlni, számtalan szín és fazon vár ránk idén is a boltok polcain, így határ a csillagos ég.

____________________

Oversized cardigan

Szerintem nem árulok el semmi újat azzal ha azt mondom, hogy jöhetnek az oversized darabok minden mennyiségben. Most elsősorban a kardigánokra gondoltam, de a különféle pulóverekből is van választék bőven .
Összeállítás szintjén nem igazán lehet mellényúlni ezen darabokkal, ugyanis mind a hétköznapokon, mind pedig a munkában megállja a helyét ezen bővebb kreáció.
Választhattok hozzá laposabb- vagy akár magasabb lábbelit is, bár egy apró dolgot azért tartsatok szem előtt: alacsonyabb hölgyek esetében a túlontúl oversized darabok könnyen összenyomhatják az alakot, főleg akkor ha egy magasabb szárú csizmát választunk hozzá. Éppen ezért mindig legyen szem előtt az, hogy mi az ideális nektek és mi nem. Na meg persze az sem elkerülendő tény, hogy miben érzitek magatokat jól, ugyanis ez adja az egész outfit kulcsát, az a bizonyos kisugárzás.

over

over_5 over_1 over_2 over_3 over_4

Fur

Meg merem kockáztatni, hogy minden évben előjön ez a téma az oldalon, ugyanis annyira adja magát ez a fajta lélekmelegítő, hogy el se tudjuk már képzelni a hűvösebb hónapokat ezen szépségek nélkül. Ahogy a kardigánok esetében, úgy itt is elmondható, hogy választékból idén sincs hiány.
Az egyik személyes kedvencem ez az anyag, ugyanis a legegyszerűbb összeállítást is feldobja, és már szerencsére levetkőzte ama tulajdonságát amit mindenki a Pretty Woman című filmhez kötött….ugye, ugye?! Jó-jó természetesen tetszelgett eme darab más fényben is, ugyanis szerintem mindenki családjában van egy olyan nagyi vagy anyuka, aki a színházi estéken (vagy minden téli nap) egy ilyen darabban indult (vagy éppen indul még most is) társasági életet élni. Zárójelesen azért megjegyezném, hogy valószínűleg az imént említett darabok rendszerint valódi állatok szőréből készültek, én viszont inkább a “mű” irányába terelnélek titeket…gondolom nem kell belemennem mélyebben, hogy miért :]
Szóval ne féljetek tőle, és ha a kabát sok akkor ott a mellény, ami egy bőrdzsekire véve remekül tud mutatni. De szerintem merjetek belevinni egy kis csavart és a fantáziátoknak semmi se szabjon határt…

furfur5 fur1 fur2 fur3 fur4

Reklámok