3 APRÓSÁG AZ ONLINE PIAC KÍNÁLATÁBÓL!

A múltkori cikkem után szabadon úgy gondolom ismét csokorba gyűjtök nektek pár apróságot, amit az online piac kínál számunkra!

 

 

1. ) Kardigán kicsit újragondolva

Melyik nő ne szeretné ezeket a könnyed hosszított fazonú darabokat, amik az egyszerű hétköznapokon ugyanúgy megállják a helyüket mint egy könnyed tengerparti sétán.
A gyengébbik nem nagy százalékáról elmondhatjuk, hogy nem elégedett a hátsó felével és azzal amit a tükörben lát (ismerős…), így ezek a leheletnyi vékony darabok ezen a gondon ha csak pár órára is átlendítenek, és nem utolsósorban szerintem nagyon jól néznek ki. Egy shorttal/magas derekú szoknyával, szandállal/magassarkú cipővel kombinálva pedig remek outfit lehet.

Untitled

ITT megvásárolhatod!

____

2.) Parental Advisory

Alexander Wang megalkotta a fast fashion pedig majdhogynem újragondolta, azaz teljes egészében lemásolta a világhírű tervező kifutójáról már jól ismert darabot.

aw

Ez pedig már meg se lep minket!
Élvezzük az olcsóbb, körülbelül egy nyárig éppen megfelelő kreáció adta lehetőségeket és merjük viselni különféle összeállításokban ezt a cseppet sem hagyományos darabot.
Egy percig se szeretnék senkit se különféle – mondjuk úgy – hamisítványok vásárlására sarkallni, de szerintem ez egy olyan darab idén, ami mellett kár lenne elmenni.

Collage1hplmx-l-610x610-sweater-alexander-wang-wang-beyonce-white-parental-advisory-explicit-content-beyonce-shirt

ITT megvásárolhatod!

____

3.) Nail screw bracelet

Minden szezonban megjelenik a piacon egy olyan karkötő ami lassan a must have kategóriába kerül és unos-untalan belebotlunk valamelyik fast fashion lánc üzletében.
Nincs ez másként idén se, most éppen a csavar van terítéken. A fentebb említett pulcsi mellett a másik személyes kedvencem ez az egyébként nagyon egyszerű kiegészítő, éppen ezért azt gondolom kár lenne kimaradni ebből az idei lázból.
Még ha egyszer is veszed fel majd a nyáron, már megérte, hiszen fillérekért lehet hozzájutni – a nyilván minőségben kicsit rosszabb – az online piac bármely áruházában.

karkötő

ITT megrendelheted!

_________________________________________

Bármilyen kérdésed lenne írj nyugodtan a kerubinabmb@gmail.com címre!

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook