Sminkteszt: Gwdihwt és Barefaced Beauty

Nemrég újabb termékekkel leptek meg, én pedig kapva kapok minden egyes alkalmon, hogy bemutassak nektek különféle szépségápolási termékeket. Bár még mindig nem vagyok profi, de fogjuk rá, hogy próbálkozom :]

A kicsit cifra névre hallgató Gwdihwt (goody hoo) termékek az észak-walesi Conwyból indultak hódító útjukra. Egyszerű, természetes anyagokból álló balzsamok, melyeket a cuki baglyos design tesz különlegessé.
A 25 grammos tégelyek egy állagában a megszokottól kicsit eltérő kencét rejtenek, ugyanis nem tudunk olyan könnyen több kilót felvinni egyszerre az ajkainkra, de nem is kell mert egy kevés is elég belőle.
A weboldalukon az  ajakápolókon (cseresznyés, ananászos, vaníliás és narancsos-citromos) kívül, többféle balzsam és krém közül választhatunk (lábápoló, izom, szúnyog elleni és a többi).

Vélemény: Az aranyos csomagolás ellenére, nem ért semmiféle különös élmény a termékkel kapcsolatban. Akik viszont élnek-halnak a természetes összetevőkből álló darabokért, azok mindenképpen próbálják ki valamelyik Gwdihw kencét.
A tégelyek tartalma viszont egészen biztos vagy fél évig kitart, így az 1995 Ft-os ár ez esetben tényleg nem mérvadó, és nem is mondanám drágának annak fényében, hogy például más ajakápolókat forgalmazó cégek termékei mennyibe kerülnek….

Még több info ITT és ITT

goody hoo

A másik termék pedig a Barefaced Beauty neve alatt fut, ami egy brit ásványi sminkmárka, amit Nadine Anderson alapított 2005-ben.
Ezen sminktermékek szintúgy arról híresek, hogy 100%-osan természetes anyagokból állnak. És ami még nagyon fontos, hogy a termék vegán, azaz nem kellett egy állatkának se szenvednie annak érdekében, hogy később mi is magunkra kenhessük ezen kenceficéket.
Vélemény: Jómagam egy Athena árnyalatú pirosítót próbálhattam ki. A tégely tetejét elfordítva, apró lyukakon keresztül adagolhatjuk magunknak a kellő mennyiségű felhasználásra szánt adagot, ám halkan megjegyzem csak óvatosan a mértékkel!
Először az apró csillámoktól picit megijedtem, ugyanis ilyen sminkterméket még nem használtam az arcom “üdébbé” tételére, és először picit tartottam attól, hogy saját magam karikatúrája leszek. A felvitel után azonban kellemesen csalódtam, és cseppet sem volt feltűnőek azok a bizonyos apró csillámok.

bb

Még több info ITT, ITT és ITT

Bármilyen kérdésed lenne írj nyugodtan a kerubinabmb@gmail.com címre!

 

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

(kép forrása: allegro.pl)

 

 

Reklámok