Macaron Nap 2014

Csütörtökön megrendezésre került a Macaron Nap melynek idén a Bálna adott otthon.

Az első hazai Macaron Napon – melynek a nU BISZTRONÓMIA Fakultáció adott otthon – már sejtettem, hogy ez a rendezvény hamarosan kinövi magát és nagyobb teret igényel majd, tavaly már az Akvárium Klub-ban áldozhattunk a gasztronómia ezen édes oltárán,  2014-ben pedig a Bálna jött a sorban.

Az apró francia finomság rajongói nem szűkölködhettek az ízekben, ugyanis a kiállítók idén se hanyagoltak el minket különlegességek tekintetében. A paleo verziótól kezdve, a sós töltelékkel felturbózott darabokon át, meg se álltak az körülbelül azonnal fogyasztandó fagylaltos macaronig.

Az idei rendezvény is remek bizonyíték volt arra, hogy ahogy telnek az évek egyre nagyobb teret nyer kis hazánkban is ez a mandulalisztből, tojásfehérjéből és vajból készült csoda és a cukrászok fantáziájának lassan már semmi se szabhat határt.

 

 

 

 

IMG_3367 IMG_3344 IMG_3346 IMG_3351 IMG_3353 IMG_3363 IMG_3365IMG_3361IMG_3330
photos: Farkas Ágnes

A következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

Reklámok