Van új a nap alatt

Egy ideje elég random mód szaporodnak a cikkek az oldalon, amiért ezúton is elnézést szeretnék kérni. Sok változást hozott az elmúlt időszak az életemben, számos dolgot újra- és átépítettem, nem volt könnyű, de ahogy a nagyok mondani szokták – ez nem kívánságműsor. Így nem is éltem annyira a ‘kispad’ lehetőségével, inkább csak megpihentem, szabadságra mentem. Akik régóta olvassák az oldalt, azok már ismerik jól, a lélekfejtegetős cikkeimet, ahol a bátorságról, a kitartásról, az önbizalomról és hasonló dolgokról próbálok meg elmélkedni – több kevesebb sikerrel. És talán itt lép életbe az az igazság, hogy mások dolgában bölcsebbek vagyunk, bizony ám ez így van, de tegye fel az a kezét aki úgy keveredett egy váratlan viharba az életben, hogy sziklaszilárdan állta a hullámok és a hideg esőcseppek támadását.
Vannak olyan helyzetek amikor ez a sok leírt bölcselet egy töredék másodpercre megborul, és a szétkuszálódott dolgok közt hirtelen mi se vesszük észre azt, hogy most merre is tovább…A vihar utáni csend pedig remek alkalom arra, hogy rendet rakjunk és visszatéve az utcatáblát a helyére folytassuk utunkat, mindegy hogy az merre visz vagy kanyarodik majd, velem is valami ilyesmi történt :]

i

Az oldal továbbra is csordogál tovább a jól megszokott medrében, és egy percre se fordult meg a fejemben, hogy abbahagyjam az írást. Természetesen az alkotói válság engem se került el és mostanában sokszor elcsalja a csókot az a bizonyos múzsa, de amikor csak tudok írni fogok. Nem szeretnék tömegcikkeket leközölni, éppen ezért változtattam például az elmúlt időben kicsit a Golden Globe és az Oscar-gála bemutatásán is.
Sőt a jövőben számtalan újdonság (project, tesztek) van kilátásban amiről egyelőre még nem szeretnék többet elárulni, úgyis hamarosan megtudjátok!
A Tchibo-s együttműködésről szóló video első részét már Ti is láthattátok a Facebook oldalon (ITT), ezt pedig további ‘mini filmek’ követnek majd az elkövetkezendő hónapokban, előreláthatólag év végéig (talán addigra a lámpalázam is elmúlik ;] ).
Készültek street style képek is, ezek éppen feldolgozás alatt vannak de alig várom, hogy megoszthassam majd veletek. És a jó öreg rendezvények se kerülnek szerencsére el, amikről becsületesen tudósítok is majd.

A tavaszi nagytakarítás még javában tart, de úgy néz ki rend a lelke mindennek!
Továbbra is várok mindenféle témajánlót, ötletet, óhajt-sóhajt levélben a kerubinabmb@gmail.com címre!

xxxooo
kerubina

Reklámok