Nőnek lenni jó!

Sziasztok Kedves Hölgy Olvasóim!

Tegnap volt nőnap és ezért is ragadtam most ismét virtuális tollat. Elsősorban szeretném elmondani azt nektek, hogy legyetek büszkék arra, hogy NŐK vagytok, csupa nagybetűvel!
Szeressétek önmagatokat és értékeljétek az életetek minden egyes percét. Fogadjátok el a külvilág minden egyes apró bókját és hódolatát, élvezzétek ki azt, hogy a gyengébbik nem táborát gyarapítjátok, mert nőnek lenni jó és nem csak azért mert sokkal több ruhadarab közül válogathatunk.. ;]

wd

Eme nap kapcsán egy nagyon kedves, régi férfiú barátom, olyat postolt a Facebookra, ami remekül összefoglalja azt, hogy milyen is nőnek lenni és milyenek vagyunk.

“Boldogat minden férfi élet összekuszálójának, rózsaszín ködbe felemelőnek és sötétszürkeségbe taszítónak, tesztoszteron és költségnövelőnek, avagy a legaddiktívabb drognak, amit valaha beszedtünk, mi hipnotizált férfiak, kik tudjuk mily veszélyekkel jártok, mégis rajtatok maradtunk.

Boldogat a szexyknek, a csinosaknak, a slamposaknak, a vékonyaknak, a sportosaknak, a moletteknek, a modelleknek, a facebookon csücsörítőknek, az édesanyáknak, húgoknak, nővéreknek, a pornósztároknak, a szűzeknek, a frigideknek, az energiavámpíroknak, a szépszeműeknek, a nagyfenekűeknek, az okosoknak, a naívoknak, az egyszerűeknek, az idegbetegeknek, a fadaraboknak, a jobbosoknak, a balosoknak, a zabagépeknek, az aranytorkúaknak, a kedveseknek, a sznoboknak, a chathuszárnéknak, az intelligenseknek, a költőlányoknak, a rapcsajoknak, a leszbikusoknak, a férfifalóknak, a depressziósoknak, a kis és nagymellűeknek, az őrülteknek, a konyhatündéreknek, a rendmániásoknak, a szolifüggőknek, a kislányoknak, a nagylányoknak, a nagymamáknak, a menyasszonyoknak, a pultoslányoknak, az alkoholistáknak, a drogosoknak, a mindenen meghatódóaknak, a sírósoknak, a nagypofájúaknak, az önzőknek, az angyaloknak, a ribancoknak, akik csak sminkkel elviselhetőeknek, a természetes szépségeknek, a ráncosoknak, a rúdtáncosoknak, és persze akiket kihagytam, és azoknak akik rohadtul nem facebookoznak ma, hanem kint sétálnak valahol a jó időben, egyensúlyozva a kezükben a 10 a 21-ediken rózsával amit kaptak ma random emberektől!

Legyen minden napotok szép lányok, ti vagytok akik mindig elfújjátok a kártyavárunk, de azok is, akikért mosolyogva építjük nap mint nap újra és újra. Nehéz bevallani de imádunk titeket.”

Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy köszönjük <3 :]

Az úriember hivatalos Facebook oldalát egyébként itt találjátok, szerintem érdemes követni!

Reklámok