The Body Shop – Karácsony 2013

Karácsonyi kiadás The Body Shop módra

A legtöbb terméküknek van egy úgynevezett “szívből jövő szépség” története. Ez az alapanyagok beszerzésének módját jelenti leginkább. Az hogy a főbb összetevőket, mint a shea- vagy a kakaóvaj, kókusz, brazildió-, marula olaj és a többit, honnan szerzik be, vagyis melyik méltányos közösségi kereskedelemben résztvevő partnertől.

Általában ezek a régiók, falvak, közösségek, ahonnan a termékeket származnak, mind valamilyen módon hátrányos helyzetűek. Azzal, hogy partnerkapcsolatban állnak velük nem csak munkát adnak nekik, hanem a munkájukért méltányos fizetséget is kapnak ezek az emberek. Amivel nem csak a gazdaságukat, életszínvonalukat, de sok esetben az önbizalmukat is növelik.

Az idei karácsonyi szlogen az “Ajándékozz örömöt!” És ez lenne a szívből jövő története…:

Minden ajándékcsomagunk csomagolását a Get Paper nepáli gyár készítette, mely 20 éve áll partnerkapcsolatban a The Body Shoppal. A karácsonyi ajándékokból befolyó összegből 200.000 fontot jótékonyságra ajánl fel az anyacég, hogy felépítsenek 5 iskolát a méltányos közösségi kereskedelemben résztvevő partnerek otthonában. Így nem csak a szerettednek okozol örömet azzal, hogy The Body Shop ajándékot adsz, hanem a részese lehetsz a nepáli, hondurasi, ghánai, észak- és dél-indiai gyerekek örömének is.

GIFT HOUSE GINGERBREAD

Gifthouse Gingerbread: 5.490 Ft

GIFT MEDIUM HONEY

Honey medium gift: 8.990 Ft

GIFT MEDIUM JCB

Japanese cherry blossom medium: 10.990 Ft

GIFT DELUXE SHEA

Shea gift deluxe: 11.990 Ft

Végezetül pedig jöjjön egy bájos video :]

Reklámok