Rexona Maximum Protection – JÁTÉK!

Korábban már bemutattam nektek a Rexona legújabb Maximum Protection termékét amiről ha nem olvastál volna akkor ide kattintva  megteheted.

Most pedig egy játékra szeretnélek invitálni Titeket!

A Rexona jóvoltából 5 szerencsés olvasó egy Rexona Maximum Protection csomag boldog tulajdonosa lesz majd.

rexona_csomag_k

Nincs más dolgod mint válaszolni a következő kérdésre és ne felejtsd el megadni a neved és az e-mail címed!

Amennyiben nem is olyan egyszerű a válasz, abban az esetben íme egy kis memória frissítés a korábbi tesztelős cikkem után szabadon…

  • Az izzadás célja a test hőszabályozása, nem pedig a különböző méreganyagok kiválasztása. Ezt a feladatot a máj és a vesék végzik.
  • A dezodorok a bennük található illatanyagokkal elfedik az izzadságszagot, illetve csökkentik a baktériumok számát a bőrön. Az izzadásgátlók ezek mellett izzadásgátló összetevőket tartalmaznak, melyek szabályozzák a verejtékezés mértékét.
  • A maximális izzadság mennyisége 10 liter naponta, a normál izzadtság mennyisége jóval kevesebb, ugyanis csak 1 liter naponta
  • A vonatkozó kutatások  sosem tudták bebizonyítani, hogy az izzadásgátló termékek rákkeltő hatással rendelkeznének.
  • Az Európai Kozmetikai Rendelet (1223/2009 EU) az Európai Unióban engedélyezett összetevőket és azok felhasználható mennyiségét tartalmazza. žKitér az alumíniumsókra is mint engedélyezett hatóanyagokra, felhasználható mennyiségük szigorúan szabályozott.

JÁTÉKRA FEL!!
HAJRÁ :]

Reklámok