Marie Claire Fashion Days 2013

Múlt hétvégén lezajlott a Marie Claire Fashion Days, amelynek ismét a VAM Design Center adott otthont.

Szerencsére időben érkeztünk, így nem kellett a sorban álldogálnunk és percek alatt átadhattuk magunkat annak a különleges, kellemes és mégis kicsit izgalommal teli légkörnek, ami a nagy kezdés előtt belengte a teret – de ez csak természetes.
A kifutó csodaszépre sikeredett, talán a fehér összhatás miatt, az eddigi évek során ez tetszett a legjobban.
Sajnos idén se kaptunk ülőhelyet, így jobbnak láttuk ha az első emeletről nézzük végig a bemutatókat, hiszen így még több esélyünk volt pár jobb képet készíteni, mint lent lábujjhegyen állva, mások mögül kihajolgatva. A körfolyosón remek helyet találtunk, így panaszra nem is lehet okunk.

A várva várt este pedig kezdetét vette és szemügyre vehettük pár nagyon tehetséges magyar tervező 2014-es tavaszi/nyári kollekcióit, a sort az Artista nyitotta, majd szépen sorban jöttek a szebbnél-szebb kreációk: Benus Dani, Konsánszky Dóra, Tomcsányi Dóri, Abodi Dóra, Enjey, Sármán Nóri, Nubu, The Four jóvoltából.

DSC_5821DSC_5831 DSC_5829DSC_5839 DSC_5832 DSC_5834

Szeretném itt is megköszönni a Marie Claire-nek a meghívást, nagyon nagy megtiszteltetésnek tartom azt, hogy részt vehettem ezen a zártkörű sajtónapon. Pár éve amikor elkezdtem ezt az oldalt nem gondoltam volna, hogy egy szép napon én is a meghívottak listáján leszek majd.

e506f86c2d1f11e3bb5622000aeb0bda_7

Jövőre ismét találkozunk :]