10 dolog… – Emma Stone

Heti sorozatom újabb része következik…

Emma Stone az egyik kedvenc színésznőm az újabb generációs hollywoodi üdvöskék közül. Benne van minden ami egy ‘lány a szomszédból’ érzethez kell. És bár nem egy futószalagon gyártott kihívó szépség, mégis sokkal több agyonplasztikázott és póthajú társainál. Emma Stone egészen egyszerűen úgy cuki ahogy van, a hangja és a mimikája pedig imádnivaló.

emma stone glamour3

1.) Emily-ként látta meg a napvilágot, viszont amikor a színészet felé sodorta az élet ez a név már foglalt volt, így lett belőle Emma. Ettől függetlenül a családja természetesen továbbra is Emilynek hívja.
2.) 12 éves korától magántanuló volt, majd 15 évesen egy Powerpoint prezentáció keretében (alatta Madonna Hollywood című dala szólt) meggyőzte a szüleit arról, hogy Hollywood-ba mehessen.
3.) Judd Apatow producer beszélte őt rá arra, hogy természetes szőke haját vörösre festesse, a Superbad-ben játszott szerepe miatt.
4.) Részt vett a Heroes sorozat meghallgatásán, ahol Claire Bennett szerepére jelentkezett, amit végül Hayden Panettiere kapott meg.
5.) A The Rocker című film kedvéért megtanult basszusgitáron játszani.
6.) Fiatalabb korában nagyon jó volt mindenféle web designal kapcsolatos témában.
7.) Diane Keatont, Bill Murrayt és Charlie Chaplint tartja legfőbb példaképeinek.
8.) Tudja a jelbeszédet használni, ugyanis korábban volt egy süket tanára.
9.) Már nem használja Facebookot mert Farmville függő lett és inkább törölte a profilját.
10.) Elmondása szerint két fóbiája van: fél attól ha valaki a feje fölé emeli (ahogy Ryan Gosling is tette vele az Őrült, dilis szerelemben) és fél a tűtől.

________________________________

Emma szemmel láthatóan imádja a balerina cipőket és a különféle bokacsizmákat, na meg az abszolút egyszerű összeállításokat. Mégis mindig kifogástalan a stílusa, mind a hétköznapokon, mind a vörös szőnyeges eseményeken, 5*!

Collage2 Collage3Collage

Ki legyen a jövő heti híresség?

Amennyiben érdekel a rovat többi része is katt IDE.

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

(képek forrása: pinkisthenewblog.com, tumblr, pinterest)

Reklámok