10 dolog… – Lara Stone

Heti sorozatom újabb része következik…

Sokan hátrahőkölnek mikor meglátnak egy képet Lararól és azon elmélkednek, vajon miért is került egy ilyen ‘buszmegállónyi hely van a fogai közt‘ lány a világ leghíresebb magazinjainak címlapjára?! A pontos választ én se tudom, azért megpróbálok tippelni: manapság nem a tökéletes szépség a domináns, hanem az, hogy valaki kicsit más. Ebbe foglaltatik az a bizonyos van benne valami véna is és még ezernyi más összetevő, de ezt a hozzáértők és a nagyok jobban tudják. Elég belegondolni abba, hány androgün model futott be, vagy mennyi lányra mondjuk azt ‘csúnya’ aztán pedig szinte fel se ismerjük őket egy-egy divatanyagban, na igen erről szól ez a szakma. Sokaknak a tökéletes modelek egyet jelentenek a Victoria’s Secret angyalaival, na akkor most ezen elfogultak táborának megsúgom azt a tényt, hogy Lara is végiglibbent azon a bizonyos csillámos konfettikkel övezet kifutón 2008-ban.

A 29 éves model egy holland kisvárosban Geldrop látta meg a napvilágot, édesanyja holland édesapja pedig brit származású. 14 évesen családjával vakációzni ment Párizsba és itt fedezték fel egy urban legend szerint a metrónál, a siker pedig borítékolható volt. Először az Elite modelügynökséghez szerződött, majd 7 év után 2006-ban az IMG Models ‘színeiben’ folytatta tovább karrierjét.

19609_stone-01

1.)  A modelekhez képest kicsi lábmérettel rendelkezik, az átlagos 8-10 (nálunk 38,5 és 42-es) között mozog, míg az övé csak 7-es azaz 37,5-es. Éppen ezért nem annyira szeret kifutón szerepelni.
2.) Olyan tervezők múzsájának mondhatja magát mint Tisci vagy Karl Lagerfeld.
3.) 2009-ben egy hónapot töltött rehabon alkoholproblémái miatt.
4.) Nem szeret női fotósokkal dolgozni.
5.) Fél a repüléstől.
6.) Csokis shake függő.
7.) Múzsájának Carine Roitfeldet tartja.
8.) Sokszor mondják neki mikor fogorvoshoz megy, hogy ideje lenne megcsináltatni a fogait és eltüntetni azt a kis rést. Ő ezen csak nevet, hiszen nagyon jól tudja azt, hogy ez a rés nagyon sok munkát és pénzt hozott neki a konyhára, így nem válik meg tőle.
9.) A szemöldöke természetes árnyalatát sokan próbálták már utánozni, de igazán senkinek se sikerült, ezzel születni kell.
10.) Sajnos legnagyobb szenvedélye elég káros az egészségre nézve, ez pedig nem más mint a dohányzás.

_________________________________

Elcsépelt lenne leírni azt, hogy munkán kívül ő is szereti a könnyű és egyszerű darabokat, na és tessék megint leírtam. Annyira egyértelmű ez mindenkinél, mint az, hogy 1+4 az 5 ;]

Laposban…

lara-stone-2011-casual-street-style-0 la modella mafia Lara Stone 2 lara stone Lara+Stone+David+Walliams+Lara+Stone+Take+GjGhJnxt-Qgl Lara+Stone+David+Williams+Lara+Stone+Leave+Z-XY1mrQVKnl Lara+Stone+Lara+Stone+Walk+_yL-F2wDk0Hlfb94868bd790edf2_117113922.preview

és magasban…

Lara+Stone+Lara+Stone+Fashion+Week+gcVtOnGkm1ql tumblr_kuchrtVnKW1qz86cio1_500 lara_stone_street_style_Ck23a52.sized Lara+Stone+Dresses+Skirts+Day+Dress+M7ASm5zynn8l
Végül egy aranyos kép amin a szüleivel látható szülőhazájában Hollandiában.

Lara_Pennetta_05

Ki legyen a jövő heti híresség?

(képek forrása: glamouronline.hu, stylebistro.com, lazygirls.info, thefrontrowview.com)

Reklámok