MET Gála 2013 – A nagy vörös szőnyeges körszemle!

Az este témája a ‘Punk’ köré épült és érdemes megfigyelni, hogy kinek mit is jelent valójában ez a stílus.
Volt aki komolyan vette, de olyan is akadt akit fittyet hányva a kicsit abszurd kreatív ötletnek, inkább a megszokott estélyi vonalnál maradt!
Azt pedig már döntsétek el Ti, hogy kinek sikerült lélegzetelállítót alakítania a vörös szőnyegen….

______________________________________________

Jennifer Lawrence elragadó volt ebben a Dior estélyiben, melyhez Brian Atwood lábbelit választott.

537779_10200559659266063_1637895980_n
Sarah Jessica Parker a tőle megszokott New York-i módon sikkesen érkezett az eseményre. A ruha Giles Deacon, a cipők Christian Louboutin nevét viselik.

Mi pedig izgatottan várjuk a Szex és New York mozifilm 3. részét, ami a pletykák szerint majdhogynem biztos, hogy meg is valósul!

sarah-jessica-parker-290

Nicole Richie fehérbe borult, Topshop ruhájához ugyanis színben passzoló frizurát választott, melyet a 18. századi francia királyi udvar is megirigyelt volna.
Lehet, hogy különleges, de nekem haj nélkül jobb lett volna!

nicole-richie-290

Kim Kardashian – aki már csak 2 hónapra van gyermeke születésétől – valami furcsa késztetés által egy virágos Givenchy by Riccardo Tisci estélyiben jelent meg, kísérője pedig stílszerűen párja Kanye West volt.

kimye-1

Gwyneth Paltrow amennyire vitte a prímet pár héttel ezelőtti Iron Man 3 premierjén, most annyira rosszul választott. Valentino ide vagy oda, szerintem rémes ez a haute couture darab.

"PUNK: Chaos To Couture" Costume Institute Gala

Miley Cyrus gondolom kiugrott a bőréből, hogy újdonsült stílusát nem kell fogasra akasztania egy estére sem és nyugodt szívvel lázadhat tovább a MET gálán. A sztripper cipő még tetszett is rajta pár hete, de ez a ‘lázadó estélyi’, hiába Marc Jacobs nevét viseli…rémes!

"PUNK: Chaos To Couture" Costume Institute Gala
Madonna Givenchy Haute Couture kosztümben. Meg is lepett volna ha ő kimarad ebből a ‘buliból’, bár az már más tészta, hogy mennyire illik hozzá!

madonna-290

Kristen Stewart egy Stella McCartney jumpsuit mellett tette le a voksát, nekem ez a matchy-matchy minden szinten nagyon nem. Szerinted?

kristen-stewart-290

Katika és a Dolce & Gabbana ruhája! A ruha nagyon szép az összhatás viszont nem váltott ki semmi plusz érzetet, túlontúl giccses.

katy-perry-290

Rooney Mara azt nyilatkozta, hogy nagyon örült amikor megtudta, hogy az est témája a ‘Punk’ volt. Egy Givenchy Haute Couture darabot választott, amit a fekete rúzzsal tett teljessé.

rooney-mara-2-290

Amanda Seyfried-t hirtelen meg se ismertem ebben a Givenchy Haute Couture kreációban.

amanda-seyfried-290

Jessica Alba egy Tory Burch darabban ragyogott, a megjelenése pedig egy cseppet sem volt punkos, amit nem is nagyon bánok!

jessica-alba-290

Blake Lively a Gossip Girl befejezte óta kicsit kevesebbet szerepel, de a tegnapi eseményen hozta a megszokott formát. Stílszerűen egy Gucci Première tollas estélyiben ragyogott a vörös szőnyegen.

blake-lively-290

Cameron Diaz soha nem váltott ki belőlem mélyebb érzelmeket és ezen a tényen most se változtat semmi. A lila Stella McCartney ruhája viszont elég tetszetős.

cameron-diaz-290

Anne Hathaway új frizurájával biztosan sokakat meglepett, mégis azt kell mondjam, a színésznő rendezvényről rendezvényre szebb. Stílusa kifogástalan és valamiért most azt gondolom, ez a szőke haj is remekül áll neki. Az est egyik abszolút győztese ő a szememben!

anne-hathaway-290

Miranda Kerr ismét megmutatta tökéletes alakját, amihez társul ezúttal egy Michael Kors ruhát választott!

miranda-kerr-290

Ashley Greene applikációkkal tarkított Marchesa ruhája csodaszép lenne ha az üzletben maradt volna, viszont így felvéve nekem inkább egy nagy ajándékcsomagra hajaz. Bocsi!

ashley-greene-290

Gwen Stefani, ha valaki hát ő tudja mi az a punk életérzés! Az énekesnő nem hazudtolta meg magát és abszolút otthonosan mozgott ebben a tetőtől-talpig Maison Martin Margiela kreációban.

gwen-stefani-290

Jessica Biel egy Giambattista Valli darabban, amihez egy megjelenésében passzoló nadrágot választott. Az outfit nekem a nadrág nélkül jobban tetszett volna, de most érjük be ezzel.

16819010210

Kate Beckinsale napjaink egyik leggyönyörűbb színésznője, az egy csipetnyit punkos beütést egy Alberta Ferretti ruhával tette teljessé. Amolyan csajos lázadó, bár a haján kívül úgy igazából semmi se ‘lázad’, de kezdetnek ez most elég.

kate-beckinsale-290

January Jones inkább androgünnek öltözött és ehhez egy Chanel ruhát hívott segítségül. Kár…

january-jones-290

Zooey Deschanel-t hirtelen meg se ismert frufru nélkül. A színésznőn a biztosítótűs clutch volt a punk vonal jele.

zooey-deschanel-290

Emma Watson egy Prabal Gurung estélyiben, mesés!

emma-watson-290

Mary-Kate és Ashley Olsen….uhhhahhh

 mary-kate-olsen-290ashley-olsen-290

Coco Rocha egy Emanuel Ungaro by Fausto Puglisi estélyiben nem is tudom mire gondolt?!

coco-rocha-2-290

Elizabeth Banks csak úgy csillogott ebben az Atelier Versace darabban.

elizabeth-banks-290

SZAVAZZ!

( a képek forrása: people.com)