Az új őrület – holografikus darabok

Szerintem Nektek is egyre több helyen tűnnek fel a holografikus darabok. Mikre gondolok? Tudjátok azok a furamód fényes, színes különleges anyagú kreációk, amik szépen lassan folydogálnak be a fast fashion üzleteibe.

A kicsit futurisztikus, kicsit sci-fis, kicsit különlegesen tükröződő és egyben nagyon trendi irány pedig tavasszal fog tetőzni, éppen ezért ideje átvennünk ezt a fejezetet is, hogy semmiről se maradjatok le, mikor ismét elkezdenek csicseregni a madarak!

Most télen már elkezdte a Blumarine…

Blumarine-fall-2012-firestarbooks
és tavaszi kreációikban ők is folytatják…

644061_10151233847671425_1106397214_nBurberry

Jonathan SaundersJonathan Saunders

Hugo-Boss-SS-2013Hugo Boss

Kíváncsian várom, hogy hozzánk mikor robban be ez a trend és a hazai közönség rábólint-e az irányzatra vagy kell neki egy fél-1 éves hatásszünet mint korábban a wedge sneakersek esetében?! Itthon egy bizonyos réteg már egészen biztosan beszerzett jó pár hasonló darabot, így nekik köszönhetően lehet szoktatni ezt a jó Közép-európai gyomrot arra, hogy valami már készülőben van. én pedig már alig várom!
Csak remélni tudom, hogy a fast fashion láncok alsóbb márkái nem fogják túlzottan elpiacosítani és ezzel együtt halálra ítélni, mert őszintén kár lenne érte – tudjuk jól, hogy nem ez lenne az első ilyen gyászos eset!

___

A tőlem már jól megszokott módon most lássuk, a hideg hónapokban hol szerezhettek be, viszonylag elérhető darabokat…

ASOS – ingyenes házhozszállítás

image4xxl
~ 5.900 Ft, ITT megrendelhető

image1xxl

~ 8.300 Ft, ITT megrendelhető

image1xxl
~ 16 ezer Ft, ITT megrendelhető

image4xxl
~ 6 ezer Ft, ITT megrendelhető

___

New Look

untitled

 ~ 3.600 Ft, ITT megrendelhető és ~ 5.500 Ft, ITT megrendelhető

___

Bershka

4633877808_1_1_3

6.995 Ft

___

Láttam még a H&M polcain is hasonló darabokat viszont sajnos a neten nem találtam egy darabot se. Remélem a boltban sikerrel jártok, ahogy abban is csak bízni tudok, hogy ez a választék tavasszal egy jelentős bővülésen megy át :]

Tetszik ez a holografikus irány?

Reklámok