2 éves lett a blog :)

Ma pontosan 2 éve indult útjára a kerubinabmb. style wordpress oldala!
Azóta már elkezdte működését a FB profil is melynek köszönhetően mára már 2192 kedves követő láthatja mindennapi ténykedéseimet. Lehet másoknak ez nem nagy szám, de nekem minden egyes újabb like egy kis mosoly a szívemben. Mindig úgy gondoltam, hogy nem az számít mennyien vagyunk, hanem az, hogy ki mennyire érzi magát “otthonosan” az oldalon, szeret-e visszalátogatni és véleményt alkotni. Imádok veletek beszélgetni, elmélkedni akármilyen témában, hiszen fontosnak tartom, hogy meglegyen egy bizonyos virtuális kapocs ami több egy egyszerű haverságnál és, hogy tudjátok nekem akármilyen témában írhattok mert szeretek segíteni lehet az akármi.
Az eddigiek pedig azt bizonyítják, hogy jó úton haladok :]

dscf3402

____

Az 1 éves szülinap alkalmából íródott cikket ide kattintva tudod elolvasni, a tavalyi mintájára pedig jöjjön egy kis összehasonlító statisztika:

Eltelt 1 év ezért most lássuk a második gyertya után mit hoztak a számok…( az első szám a 2011-es adatokat mutatja a nyíl után pedig a legfrissebb szám szerepel)

  • kattintások száma 31.031 ——> 143.516
  • 9.086 ——> 13.466 látogató
  • 767 ——> 1040 bejegyzés
  • 6.856 ——> 10.267 feltöltött kép
  • a legnépszerűbb bejegyzések, ezeket olvastátok a legtöbben :
  • a legforgalmasabb nap 2011. szeptember 19. volt,ekkor 1385-en kattintottak ide

A világ szinte minden számos tájáról érkezett már kattintás

untitled

Az elmúlt egy évben úgy érzem a lelkesedésem se apadt és leírhatatlan örömmel tölt el az, hogy napról napra egyre többen olvastok, érzéseket és reakciókat váltok ki belőletek és itt érződik, hogy az amit csinálok jó vagy sem. Remélem a következő években is velem maradtok és továbbra is együtt szerkesztjük az oldalt. Ennyi kedves és mosolyra fakasztó levelet még soha nem kaptam és nem tudom eléggé megköszönni Nektek ezt a sok szeretetet és támogatást amit adtok.

Ezt a tortát szeretném virtuálisan megosztani Veletek :]

492651646707453372_A2TOGIJH_c_large

KÖSZÖNÖM hiszen nélkületek tényleg nem ment volna!!
xxxxoooo
kerubina

Reklámok