Karácsonyi kívánságlista, Kerubina tollából…

Kiskoromban imádtam levelet írni a Jézuskának, amit anyukámmal közösen bedobtunk a postaládába, ezután pedig jött a várakozás, vajon megkapom azt amit kértem?! Az évek telnek, de a szívünk mélyén mindannyian gyerekek maradunk és a karácsonyi ajándékok bontogatása közben, még mindig ott az örömteli csillogás a szemünkben. Ennek ellenére mégis úgy vélem adni a legeslegjobb :]

A nagy karácsonyi felhajtás közepette ideje kifújni magunkat és feltenni a kérdést, mi minek örülnénk?! A képzeletbeli wishlist pedig mindenki fejében többé-kevésbé már réges-régen megíródott, hiszen melyik nő ne vágyakozna egy gyönyörű designer darab után?! Hát igen…a fantáziák távoli világában már mindenki oltár elé állt egy csodaszép Elie Saab vagy egy Valentino ruhában, a meseszép cipellőről már nem is beszélve.

Most összegyűjtöttem azon darabokat, melyek birtoklásának beteljesülése maximum Csodaországban lehetséges. Óhhh álmodozni milyen jó….:]

Kedves Jézuska! Úgy gondolom idén nagyon jó voltam, mindennap megcsináltam a rám bízott feladatokat, sok vitamindús ételt ettem, tudtam hol a mértékletesség a kikapcsolódás terén és rendesen fogat is mostam…..

Első körben kezdjük pár ‘elérhetőbb’ darabbal, melyeknek szükségessége jelen esetben abszolút indokolatlan, viszont ki ne játszadozna a gondolattal, hogy milyen szívesen felvenném ezt is és ezt is, na meg ezt is?!

Blue Valley Fringed Biker Jacket

Blue Valley Fringed Biker Jacket

ASOS Skater Dress in Holographic Sequin

ASOS Skater Dress in Holographic Sequin

Alice McCall Printed and Beaded Trousers

Alice McCall Printed and Beaded Trousers

_______

Most pedig jöhetnek a ‘csillagos egek’, a teljesség igénye nélkül…

Alexande McQueen

Alexande McQueen

Oscar de la Renta - 24-karat gold-plated scroll necklace

Oscar de la Renta – 24-karat gold-plated scroll necklace

Dsquared²

Dsquared²

Elie Saab - ezen választás ha őszinte akarok lenni, random történt, ugyanis a tervező összes kreációját szívesen elfogadnám.

Elie Saab – ezen választás ha őszinte akarok lenni, random történt, ugyanis a tervező összes kreációját szívesen elfogadnám.

Burberry: Wool Peplum Trench Coat

Burberry: Wool Peplum Trench Coat

untitled

Blumarine

Burberry: The Orchard in Suede Stripes

Burberry: The Orchard in Suede Stripes

_______

A sok szép darabon kívül ne feledjük el azt, hogy felszín mögött, néha sokkal fontosabb dolgok vannak a világon és néha egy kedves szó, vagy a hozzád közelállók szeretete ezerszer többet ér egy márkás ruhánál! Hiszen idővel minden megkopik, elhasználódik és feledésbe merül de a közeli kötelékek életünk végéig elkísérhetnek minket!

_______

A Te listádra mik kerülnének fel?

Reklámok