NYEREMÉNYJÁTÉK!

Régi olvasóimnak a játék menete már nem újdonság, de mivel vannak újak is a ‘csapatban’ ezért először lássuk a szabályokat….

SZABÁLYOK

  • aki részt szeretne venni a játékban annak előbb LIKE-olnia kell az oldalt, csak így érvényes a ‘nevezése’
  • készítsd el a saját összeállításodat a POLYVORE-on, azt ami leginkább Te vagy, a fantáziádnak semmi se szabhat határt VAGY küldj be egy fotót saját magadról amin a kedvenc darabjaidat viseled
  • az elkészült művedet küldd el a kerubinabmb@gmail.com-ra, arra figyelj, hogy a méret megfelelő legyen, csak a kép ‘élvezhetősége’ végett. Ha esetleg mégis kis méretben küldöd el nekem, ne aggódj szólni fogok!
  • beküldési határidő: 2012. szeptember 13. este 8 óra
  • a beérkezett munkákat egyszerre fogom feltölteni a blog FACEBOOK OLDALÁRA utána pedig indulhat a szavazás
  • a LIKE-ok akkor ÉRVÉNYESEK, ha mind az OLDALT (http://www.facebook.com/kerubinabumbi) mind a KÉPEDET like-olják a barátaid, ismerőseid, családtagjaid vagy akárki más! Kérlek tartsátok be mert a múltkori játéknál is voltak ebből félreértések. S nem szeretném ha valaki, aki amúgy nyerésre áll, esetleg mégse úgy végezne amire számított, mert a szavazatai érvénytelenek.
  • Ezen pontot az eddigi rossz tapasztalat szülte sajnos! Mindenféle csalás, vagy személyi jogok sértése büntetést von maga után. Az illetőt pedig kizárjuk a játékból!

NYEREMÉNYEK

Mivel idén még két JÁTÉK lesz, ezért most csak egy díjazottunk lesz.
A legtöbb LIKE-ot összegyűjtő játékos nyereménye pedig egy ‘hard to resist’ árnyalatban pompázó Essence körömlakk, egy szegecses- karkötő és egy pár fülbevaló.
( a fülbevalóról a hivatalos kép sajnos csak ez a fekete hátteres volt, sorry)

A JÁTÉK VÉGE előreláthatólag 2012.szeptember 25. este 7 óra!

Sok Sikert kívánunk mindenkinek és várjuk a jobbnál jobb összeállításokat!

xxxxoooo

Reklámok