Glamour Stiletto Run 2012

A nők nagy része imádja a cipőket, legalább annyira mint Gombóc Artúr a csokoládét – ha nem jobban. Egy francia kutatás bebizonyította, hogy a magassarkú viselésekor a női lábfej éppen olyan pozíciót vesz fel mint amikor orgazmust élünk át – most lehet gondolkozni, így van e.  Szóval belénk ivódott eme rettentő rossz szokás, így talán ezért is lehet, hogy valamiért imádunk magasabbnál magasabb csodákban járni a sok sok centivel föld felett.

Az pedig, hogy másra is jó lehet egy csodaszép magassarkú, immáron 3. alkalommal bizonyítja be a Glamour Stiletto Run névre keresztelt rendezvény. A futáson résztvevő szerencséseket bár már kisorsolták, azért ne csüggedjetek, mert jobbnál jobb programok várnak Rátok is, mindemellett pedig kedvetekre vásárolhattok kuponjaitokkal, a Westend kijelölt üzleteiben. Melyek listáját itt láthatod http://toptipp.glamouronline.hu/stilettorun/kuponlista-46
A kedvezményre jogosító kuponokat – amik csak azon a napon érvényesek – megtalálhatjátok a Glamour legújabb számában.

Szeptember 8-án tehát találkozunk a Westend tetőkertjében. Az eseményhez csatlakozzatok a FB oldalán is ITT.
A versenyzőknek pedig sok szerencsét kívánok, hiszen a tét 500 ezer Ft ami nem kevés, főleg ha azt nézzük mennyi szép pár cipőt lehet venni ennyi pénzből ;) HAJRÁ HAJRÁ , jó felkészülést és azért vigyázzatok magatokra!

Hogy végezetül Carrie Bradshaw-t idézzem…

“A síromon ez áll majd: Itt nyugszik Carrie- volt két nagy szerelme és ezer cipője.”

Reklámok