Elizabeth Olsen – Bullett Magazine 2012 Fall

A legkisebb Olsen lány már egy jó ideje a különböző divatlapok (és portálok) egyik kedvence. Kilépett híres nővérei árnyékából – bár szerintem igazán sohse élt mögöttük. Talán csak sose vágyott akkora felhajtásra mint MaryKateAshley. Utóbbiak az üzleti életben erősek, míg húguk inkább a színjátszásban, persze ez nem is baj, hiszen mára ahogy láttuk mindenki megtalálta a maga útját, azt amit csinálni szeretne.

Elizabeth most éppen a Bullett Magazin hasábjain pózol rózsaszín parókában – s mivel Nicki Minaj és Lady Gaga korát éljük, ez már meg se lep minket annyira. A 2012-es őszi kiadás a ‘Romance’ nevet viseli.
A lapnak adott interjúban beszél arról, hogy tudja, sokat és keményen dolgozik, de az édesapjuk örül annak, hogy a gyermekei azzal foglalkoznak ami érdekli őket, “manapság szeret eljárni a nővéreim divatbemutatóira vagy meglátogatni engem egy-egy forgatáson”.

A képeken remekül látszik az a bizonyos Olsen gén, amit ha akarna se tagadhatna le, de miért tenné? Ez a név mára fogalom mind filmes, mind üzleti, mint divat berkekben.
Lássuk, hogy Csipkerózsika felébred és élvezi!!

kerubina

Reklámok