H&M – 2012 FALL Lookbook

Május 22-öt írunk!  Az időjárás éppen esős, de nagy átlagban már süt a nap. A nyár? Ezerrel dübörögve még nem kezdődött el, de már  a küszöbön van. S miért mondom most ezeket az amúgy evidens dolgokat? Mert szemléltetni szerettem volna, azt a tényt, hogy a meleg hónapok csak most fognak megérkezni, de van akiket ez nem nagyon érdekel. Hogy kiket? Hát a különböző divatházakat, akik mint már azt megszokhattuk mindig jó pár lépéssel és szezonnal előttünk járnak. Nekünk most csak az a dolgunk, hogy pihenjünk és várjuk a 40 fokot, tehát, hogy a gép forogjon – hogy az Ember tragédiájából idézzek – az , az alkotó pedig ebben az esetben nem pihen. Ezek az alkotók sohse pihennek….

Írásom apropója pedig a H&M 2012-es őszi lookbook-ja, amely segítségével már most elkezdhetünk készülni – ruha fronton – a szeptemberre….

Hangsúlyozhatod a vállad, de ha úgy tetszik akkor csak kerekítsd le, hiszen bőven lesz miből válogatni.  A flitterek és a nagy nyomatos darabok is velünk maradnék még legalább egy szezont.  Színek? Jöhet minden ami szilva, mustársárga, indigókék, hamuszürke és arany.

Személyes kedvencek: zöld cipő, mintás nadrágok.

Neked melyik nyerte már most el a tetszésed?

Reklámok