Cannes 2012

Tegnap elkezdődött a 65. cannes-i fesztivál és május 27-ig fog tartani. Repül az idő, mintha nemrég lett volna a tavalyi. De ne is gondolkodjunk ezen, hiszen itt egy újabb remek alkalom arra, hogy szemügyre vegyük ki mit viselt a neves esemény nyitónapján.
(Akit érdekel ‘nosztalgiaként’ ITT van a tavalyi összeállítás)


A cikk végén pedig lehet szavazni, hogy Nektek ki tetszett a legjobban!!
Lássuk:


Marion Cotillard, egy barackszínű Christian Dior ruhát választott, hozzá pedig egy pár pasztell sárga Versus cipellőt. Jaj de kis aranyos ;)

Eva Longoria Marchesa estélyije, elnyerheti az est leghosszabb uszálya címet, s szerintem az egyik leggyönyörűbb ruha díját is. Ki ne akarna egy ilyen szépségben férjhez menni?
A Született feleségek sztárja a ‘Moonrise Kingdom’ című film premierjére érkezett amúgy Francia Riviérára. A filmben amúgy olyan ismert színészek szerepelnek majd mint Bruce Willis és Edward Norton.


Diane Kruger, görög istennőként libbent végig a vörös szőnyegen ebben a Giambattista Valli csodában. Óhh az a mentazöld!!!

A színésznő vérében van amúgy a stílus, hiszen a hivatalos fotózáson is egyszerűen volt nagyszerű ebben az oldalt fűzős Versus ruhában, amihez Jimmy Choo-tól választott egy lábbelit.


Frida Pinto, a Gettómilliomos című filmmel vált ismertté, amelyben a hányatott sorsú Latika-t alakította. A fesztiválra ő is egy mostanában divatos pasztell színárnyalatú estélyit választott, Michael Angel kreációi közül.

….a vacsorán pedig egy Versace darabot választott….


Lana Del Rey stílusa nekem nem mindig jön át, hogy őszinte legyek. Ezen az estén ő mégse a pasztell és cukorka színek mellett döntött, hanem a hagyományos feketét választotta. S be kell valljam ez a Alberta Ferretti ruha, jó választás volt.

Fan Bingbing, kínai színésznő ruhája meseszép. A hímzett estélyi, Christopher Bu munkáját dicséri.


A leginkább androgünnek mondható Tilda Swinton egy aranyszínű Haider Ackermann estélyit választott. Nem tudom eldönteni, hogy szép vagy sem? Elsőre az jutott eszembe, hogy Oscar szobornak öltözött…nem?


Eva Herzigova csak úgy csillogott a vörös szőnyegen ebben a gyöngyökkel kirakott Dolce & Gabbana estélyiben. Ilyen egy igazi díva ;)


A 74 éves Jane Fonda még most is letagadhatna pár X-et. A színésznő már akkor az aerobik videoival bombázta az emberiséget amikor mi még se születtünk. S minden tiszteletem az Övé, ugyanis akkoriban mindenki úgy akart kinézni mint Ő, egy igazi belevaló fitness lady volt. Óhh az a lábszármelegítő!!
A Cannes-ban viselt ruhája pedig Atelier Versace.

Kara Hayward színésznő, szintén a ‘Moonrise Kingdom’ premierjén tette tiszteletét. A hamarosan mozikba kerülő filmben, nem mellesleg Ő is szerepel. Hol kezdjem? Ez a ruha valami borzalom, lehetne ezer szögből megközelíteni, hogy mentsük a menthetőt, de szerintem ezt a stílszerűen “holdfény sugarat” (moonrise) hagyjuk elmenni…..

A férfiak se maradjanak ki a felsorolásból, így lássuk most őket is.


Ewan McGregor, fiatalos és trendi


Alec Baldwin marad a megszokott eleganciánál


Bruce Willis és Bill Murray a “Moonrise Kingdom” sajtófotózásán. Hogy megöregedett szegény Bill :(


Sacha Baron Cohen aki pedig éppen a ‘Diktátor’ című filmjét népszerűsíti, rá már elég jól jellemző módon.

Neked ki tetszik a legjobban?
Szavazz!!

Reklámok