Filmajánló – 3

Megpróbálok szépen, apró lépésekben visszatérni és többet blogolni. Ugyanis már valamennyire látom a fényt az alagút végén.

Őrült, dilis, szerelem

Az Office óta egyik nagy kedvencem Steve Carell, pár vígjáték óta tudhatjuk, hogy nagyon jó komikum. Leginkább mégis az IMdb-n kapott értékelés győzött meg arról, hogy megnézzem. Egy igazán humoros vígjáték, Ryan Gosling remek alakításával. Őszintén bevallom, utóbbi nem volt számomra sohasem különleges vagy jaj de jó pasi, mégis ebben a filmben, imádtam!
Az elesett elhagyott családapa és a XXI. század macsó dzsigolója remek páros alakít. A film első felében csak úgy repkednek a poénok, majd körülbelül 1 óra után lecsillapodnak a dolgok és érdekes fordulatokkal tarkítva halad tovább a story, természetesen a humor innen sem tűnik el, csak valamiért azt vettem észre az elején többet nevettem.
A befejezés pont olyan amilyennek lennie kell. Abszolút, pasival is nézhető a mozi.
u.i.: Ryan Gosling stylistjának pedig egy hatalmas 5*-ös!!!

Battleship – Csatahajó

Az én drága Szerelmem, mindenképpen megszerette volna nézni ezt a filmet, így hát elmentünk moziba tegnap délután.
Nem mondom, hogy lányos mozi, persze tettek bele romantikus szerelmi szálat, na meg ott van Rihanna, aki leginkább a lányokat csábítja moziba 13 és 30 év között.
A film ötlete a Torpedó játékból indult ki, s így kreáltak belőle egy sci-fi-t, világmegmentős, űrlényes körítéssel. Amolyan E.T. hazatér és az embereket nem akarja bántani, legalábbis direkte biztos nem! Attól függetlenül, hogy a férfiak valószínűleg jobban élvezik ezt a 120 percet a vászon előtt ülve, azért jó film volt, azaz többször nem nézném meg (mégse egy Forrest Gump).
A helyszín pedig Hawaii és végre nem New York mondjuk utóbbinál nehezebb lett volna leforgatni, a hadihajós lövöldözős jelenetet, maximum valami külső öbölben, meg hát a z USA 50. tagállama, nem csak a fűszoknyáról és a koktélokról híres. Ugyanis fontos csillagászati kutatások és tesztek is folynak ott, a Hawaii Egyetem 13 teleszkópot üzemeltet a Mauna Kea csúcsán. S az is igaz, hogy üzeneteket küldenek a világűrbe, ahogy az is, hogy egy űrtávcsövet többek közt azért bocsájtottak útjára, hogy kutassa más bolygókon az életet.
Te hiszel ezekben?

Te láttad valamelyiket? Ha igen, tetszett?

Reklámok