Lindsay Lohan – rise and fall…

Lindsay Lohan pályafutása szélsebesen robog valamerre, csak kérdés merre? Szerintem nagyon jó nő volt, egészséges kinézettel amit mert vállalni és nagyon jól állt neki, kiütve ezzel a gebe színésznőket a különböző listákról. Aztán valami megváltozott….

Nézzük, hogyan jutott el idáig a színésznő.

1986. július 2-án született New York-ban. 3 éves korától modelkedett az akkor még vörös kislány, majd 1998-ban kapta meg első szerepét az ‘Apád-anyád idejöjjön! ‘című filmben. Ami ‘A két Lotti‘ feldolgozása volt.

Következő emlékezetes filmjei a ‘Nem férek a bőrödbe’


Egy hisztérika feljegyzései

 ‘Bajos csajok

Kicsi kocsi – Tele a tank


és a ‘Cserebere szerencse’

Ergo Lindsay nevével el lehetett adni akármilyen tini filmet, s nincs szerintem olyan aki legalább egy moziját se látta volna. Másért nem mert a kereskedelmi TV-k előszeretettel adják le őket.

Később komolyabb hangvételű családi drámában is szerepet kapott. Az ‘Anyja, lánya unokája‘-ban.

Majd egy thriller-ben mutatta meg magát, ami kicsit erotikusra sikeredett az eddig megszokottaktól., ez pedig a ‘Tudom ki ölt meg‘ című film volt.


Utoljára a ‘Kismamának áll a világ és a ‘Machete‘-ben láthattuk 2010-ben. Utóbbiban nyújtott alakítása már kitárulkozóbb volt mint minden eddigi szerepe.

Mindeközben jelentek meg albumai, ugyanis mint minden feltörekvő tinisztár ő is a popiparban látta a másik utat. Sorban születtek a viszonylag tiszavirág életű slágerek, bár tény ha most hallanánk egyet, akkor lehetséges tudnánk, hogy az ő nevéhez köthető. Első albuma a ‘Speak‘ volt második pedig a ‘A Little More Personal (Raw)

Képekben az átalakulás…

2006


2007

2008

ekkor kezdett el járni Samantha Ronson DJ-vel…

2009

2010…drogtesztjei pozitívak lettek majd 13 napra börtönbe került

2011

Mégis mindezek ellenére 2011-ben a Playboy-ban szerepelt. Előtte pedig a nagy botrányai ellenére is számos neves címlapon jelent meg.

Csak nehogy, túl jól játssza a szerepét és az egyik magazinban megszemélyesített Marilyn Monroe sorsára jusson ő is..

és végül

napjainkban…

Az hogy valójában mi történt vele senki se tudja biztosan. Sorozatos rendőrségi ügyei és felmentései, majd elvonókúráinak sikertelensége nyilván az ő lelkében is nyomott hagytak. S a tudatmódosító szerek után nyúlt. Arcának változásai ezen anyagok hatása, továbbá az állítólagos botox kezeléseké. Komoly gondok lehetnek abban a családban, hiszen állítólag 18 éves húga is botox kezelés alá vetette magát. Az anyjuk hol lehet? Úgy látja vajon, hogy ez a helyes út  vagy a sok pénzért – amit gyerekei karrierjéből nyert – megéri mindez?!

Hol van már az a bájos vörös lány aki felnőve egy picit teltebben sexi vörös/szőke nő lett?

Szerinted?

Reklámok