Candice Swanepoel, most 2 editorial-ban is nagyon sporty!

Candice Swanepoel mostanában nagyon sikeres ha sportos editorial-ról van szó. Bár nem lep hiszen remek alakja van. S most itt tegyük félre a rosszindulatú anorexiás hírekről szóló pletykákat.

Az első editorial a februári Vogue kínai számában látható. A stylist Alastair McKimm, a fotós Daniel Jackson. Candice irigylésreméltóan barna olajos testén, többek közt Stella McCartney, Alexander Wang, Balenciaga és Narciso Rodriguez darabjait láthatjuk.
Rosie Huntington-Whiteley-hez hasonlóan most ő is a korai Cameron Diaz-t idézi fel bennem. Bár Rosie is elmehetne simán az ikertestvérének.

A gyönyörű model pedig szintúgy egy februári editorialban, szintúgy sportosan, csak a magazin ebben az esetben a February issue of Harper’s Bazaar amerikai száma.
Tenisz, foci és amerikai foci, vívás, súlyemelés, golf, kosár és baseball. Szóval nagyon sokoldalú az ifjú hölgy. Meg hát közeleg az Olimpia így egy ilyen fotósorozattal, jobban lehet az embereket (főleg a férfiakat) a sport felé sarkallni. Na meg Nekünk nőknek is kell az ösztönzés, hiszen lassan vége a télnek és előtérbe kerülnek a mini darabok, lekerülnek a rétegek.
A sportos életérzést Terry Richardson képein, többek közt Stella McCartney, Lanvin, Calvin Klein és Michael Kors fekete fehér darabjaiban adja át Nekünk Candice. Amit köszönünk, de tényleg ;)

Nektek melyik editorial tetszik jobban?

Szavazz!

Reklámok