Time Travel rovat – 4. visszatekintés

Az előző time travel bejegyzésben a a 90-es évek legnagyobb pop bandáit néztük át. Most nézzünk pár olyan csapatot, akik inkább itt Európában voltak ismertek.

Németország előszeretettel dobálta nekünk a pop csapatokat, mi pedig hallgattuk őket, mert ez ment általában az akkori Z+-on…

Tic-Tac-Toe a 3 lányból álló banda 1995-ben alakult. Aztán nem telt el sok idő és énekeltük, hogy “Ich Find’ Dich Scheiße”…majd jött a többi sláger “Warum”, “Mr Wichtig” és társai.
Nem tudom mi lett a bandával végül, mert felnőttünk meg ők is eltűntek a köztudatból. A Wikipedia szerint 2006-ban még adtak ki albumot.


Sasha a német srác volt annak a kornak a Vastag Csabija. 1998-ban végleg belopta magát a suli bulik világába “If You Believe” című slágerével.
Ő azóta is énekel színészkedik, szóval aktívan tevékenykedik erre arra. Ha valaki látta esetleg valamilyen filmben az jelezze. Érdekel!

Fun Factory, 1993-ban alakult a banda. De ide kicsit később ért el a hírük. A nevük jobban rémlik mint a tagok. Arra emlékszem, hogy egyik kedvelt lassúzós számuk volt az ” I love you”.


Blümchen, nagyon nevelték belénk a halandzsa németet ezek a pop énekesek. A kicsi virág lányka 1996-ban robbant be, elég agresszor technóra tolta a görkorijában, de szerettük mert miért ne …


The Boyz, a németek létrehozták, a BSB európai verzióját, ami valljuk nem sikerült túl jól. Még akkor se ha a fiúkat az amerikai bandáról klónozták. A csapat 1996-ban alakult és 1999-ben már fel is oszlottak.


Touché, a nevük francia de a csapat valójában mint eddigi társaik, német volt.
1997-ben tűntek fel és 2002-ben oszlottak fel. Nagyon mély nyomot nem hagytak bennem, de emlékszem, hogy sok plakát volt a Bravo-ban meg a Popcorn-ban Róluk. S talán itt hallottam először effektelt hangot éneklés közben…;)

Mára legyen ennyi elég, sok minden kimaradt még, de jön a következő fejezet hamarosan….

Te melyik bandát szeretted közölük?

Reklámok