Pull & Bear – 2012 tavasz/nyár lookbook

Tömegével jönnek a 2012-es tavaszi lookbook-ok, mi pedig próbáljuk szorgalmasan megnézegetni azokat amik valamennyire érdekesek lehetnek.
A Pull & Bear az abszolút elérhető árkategóriát képviseli (persze kinek mi a drága) ezért úgy gondoltam, lássuk mikért fogunk betérni az üzletükbe, ha beköszönt a jó idő, vagy ha megjön az új kollekció.

Átfutottam párszor a képeket, de a műanyag táskán és a vállrészen díszített pulcsin kívül, szinte semmin se akadt meg a szemem. Ez most baj? Kicsit unalmas, s már már megszokott. Pöttyök, csíkok, csipke, virágok…
Mivel nem szeretnék negatív fényben tetszelegni és hogy a mérleg nyelve középre kerüljön, azt bátran kijelenthetem, egy fiatalos, nyári kollekció lett, laza, városi darabokkal. Így szívből tudom ajánlani akárkinek, aki nem tud kihagyni egy évszakot se valami új szezonos darab vásárlása nélkül.

Neked tetszenek a darabok? Látsz benne valami különlegesen újat?

(u.i.: ha az egér középső gombjára kattintotok akkor új fülön megjelenik a kép, s így nem kell oda-vissza lépkedni. Csak egy tipp, hogy könnyebb legyen ;) )

Reklámok