Karácsonyi hangulat – Chanel és Lanvin stílusában

A karácsonyi hangulat a nagy divatházaknál is beköszöntött. S azt már látatlanban is kijelenthetjük, hogy náluk biztosan nem hétköznapi mindez.
Ezen állításomat pedig csak alátámasztja Karl Lagerfeld legújabb “húzása”. Ugyanis a híres tervező úr, Vanessa Paradis-al (Johnny Depp élettársa, és gyermekei anyja) karöltve, avatta fel a Chanel legújabb ünnepi kirakatait Párizsban.
A 11 kirakat 11 várost képviselt, annak főbb ikonikus nevezetességeivel. Többek közt megtalálhatjuk Moszkvát, Los Angeles-t, Párizs-t és Tokió-t.
Az esten megtudhattuk, hogy Karl jobban szereti a Télapót, mint azt a tényt, hogy ajándékot kapjon. S azon titkába is beavatott minket, hogy sokszor már júniusban, júliusban elkezdi megvásárolni az ajándékokat, s az a legnehezebb az egészben, hogy idő előtt senkinek se adja oda.
S akkor jöjjenek a kis Lagerfeld babás alkotások. Kicsit egocentrikus – de ezt már megszokhattuk a mestertől – nekem tetszik.

S itt van még egy designer karácsony, a Lanvin-tól.
A londoni Claridge’s Hotel vendégei olyan szerencsések, hogy Alber Elbaz által tervezett karácsonyfa mellett haladhatnak el nap mint nap.
A fa tetején a csillag mellett ül maga a tervező bábúja és a hotel alkalmazottait se hagyták ki, ugyanis az ő figuráik is helyett kaptak a különleges tervben.
Az, hogy csúnya e? Azt mindenki döntse el maga. Szerintem pont annyira lett Lanvin-os amennyire csak lehet ;)


Melyik tetszik jobban?

u.i.: mivel Budapesten a Louis Vuitton, Burberry, Gucci és Dolce & Gabbana közelében lakom, ezért ha időm engedi lefotózom Nektek, és mindenki eldöntheti, melyik tetszik neki a legjobban?
Nekem már vannak titkos befutóim ;)

Reklámok