Zara TRF Evening – lookbook

Óóó nem, véletlenül se célom az agyatokra menni ezzel a sok lookbook-al, de mit tegyek ha meglátom őket, s elönt az érzés na ezt látnotok kell. Szóval akkor íme a Zara TRF Evening 2011 kollekció.

Igazi party darabok az ünnepekre. Csillámok, csipkék, igazi nőcis példányok.
Nem tudom állt e már hozzám ennyire közel egy stílus, mint ez a szőrmés bőrnadrágos vonal. Annyira tetszik minden darabjuk, hogy legszívesebben reggeltől estig ilyen összeállításokat postolgatnék Nektek facebook-on ;)
Tavaly lehet, azt mondtam volna, hogy színes szőrme? Nemár, most viszont csak bólogatni tudok, és repetáért kiáltok. A csipke és a flitter pár éve már kezdi túlnőni és kiheverni a rossz minőségű boltok, disco-s korszakát, s visszatért a dízájnerek kifutóira. Ha jobban belegondolunk régebben a flitterek, silány minőségű felsőket díszítettek nagy számban, amik valljuk be ízléstelen és sok esetben hordhatatlanok voltak (tisztelet a kivételnek). A csipke pedig egy klisékkel teletűzdelt világban élt, s sokan túlságosan maradinak, vagy elegánsnak gondolták – ami szerintem részben igaz hiszen az haute couture darabjaira volt leginkább jellemző, na meg az esküvői ruhákra –  így nem hordták. De most mindkettőnél elértünk az arany középútra, amikor még lehet belőle ízléstelent vásárolni, de már lehet kapni a ‘must have’ példányokat is.

Ti hogy látjátok? Tetszik a Zara kollekciója?

Reklámok