Mommy, Daddy! Do I love fashion or not?

Mostanában sok celeb áldott állapotban van, vagy már szült, úgy gondoltam egy kis bejegyzésben összegyűjthetném stílszerűen  a legtrendibb csemetéket, természetesen a teljesség igénye nélkül. Akik, mivel megengedhetik maguknak, pontosabban a szüleik, designer ruhákban járhatnak, s felnőtt korukban sem lesz több dolguk, mint adni a külsejükre. Hogy ez jobb vagy rosszabb emberré teszi majd őket a jövőben, azt mindenki döntse el maga.
Következzenek a mini manók :)

A Beckham fiúk, Brooklyn, Romeo és Cruz. Már a szüleik is elég példák arra, miért érdekli a fiúkat annyira a divat és a stílusos öltözködés. Kislányuk Harper-t is lassan beszippantja a Beckham féle trend gépezet.


..közülök leginkább Romeot emelném ki, akinek állítólag majd valamikor lesz egy napszemüveg kollekciója vagy már van?! A kissrác mellesleg 8 éves.


Jolie-Pitt fronton is sok lurkó van akit lehet öltöztetni, s akik öltöznek maguktól is. Sorra végigmenni rajtuk hosszú lenne, úgyhogy nézzük a fő fashionistákat.

A legidősebb Maddox…


…Zahara…


..s Shiloh akinek sokan már most megkérdőjelezik a nemi hovatartozását. Szegény, csak gyerek, majd kialakul a személyisége…


Suri Cruise már most festi a körmét és magassarkúban jár. Tény, hogy fura, de annyira bájos.  Az már más kérdés, hogy felnőtt korára ez milyen hatással lesz.

Gwen Stefani és Gavin Rossdale házasságából két gyönyörű fiú született. Akik szerintem a celeb gyerek világ egyik legtrendibb és legédesebb emberkéi.
Anyukájuk divattervező is részben, s gyerek kollekciót is piacra dobott már, így persze könnyű jól kinézni.

Kingston

..és Zuma aki még csak 3 éves :)

Nicole Richie és Joel Madden gyermekei, Harlow és Sparrow.
Utóbbi nevét állítólag azért kapta, hogy mivel mindene meglesz majd az életében, legalább a nevéért harcoljon meg, ha csúfolnák vagy sokan nem értenék, miért is hívják így.

A sok Kardashian közül Kourtney az egyetlen lány akinek már van gyermeke. A kis Mason Dash Disick már most kész gentleman.
Ahhh az a cipőőő :))


Levi McConaughey papáját szerintem mindenki ismeri, valami amerikai vígjátékból. Ha másért nem azért, mert a kereskedelmi csatornák gondoskodnak arról, hogy egy évben minimum egy filmjét leadják. Ami nem baj, szeretjük Matthew papát Levi :)


Halle Berry és Gabrial Aubry ksilánya Nahla. A karamell baba gyönyörű nő lesz, apukája és anyukája legszebb génjeit örökölte.

Sandra Bullock adoptált kisfia Louis. Jajjj, mindjárt megzabállak :)

..s hogy teljes legyen a kép akkor lássuk a trónkövetelőket :)

Pink és Carey Hart lánya Willow

Alicia Keys és Swizz Beatz fia, Egypt


Miranda Kerr és Orlando Bloom fia Flynn

S hogy melyikük született szerencsés csillag alatt? Majd kiderül.

Nektek melyikük tetszik a legjobban? Szerintetek kimaradt valaki a listából?

Reklámok