Do you like runways?

Amikor az ismert celebek, kipróbálnák magukat másban is, akkor általában jön a divat.
S ha nem terveznek akkor leginkább modelkednek, vagy néhanapján mindkettő.
S mi történik akkor ha egy híresség a kifutóra lép? Egy cipész maradjon a kaptafánál?
A továbbiakban kiderül jól döntöttek e.

Lássuk Beyoncé-t, akinek gyönyörű hangja van, s a divatlapok figyelmét se kerüli el.
Az első képen a “Fashion for Relief” jótékonysági rendezvényen láthatjuk, amivel a Katrina hurrikán áldozatait próbálták segíteni még 2005-ben.

…és Tom Ford top-secret bemutatóján 2011-ben…

Az amerikai humorista és színésznő Ellen Degeneres, Richie Rich showján lépett fel 2011 tavaszán. Laza!

..Richie Rich nem egy bemutatóján láthattuk Pamela Anderson-t is mint model.
Sajnos ő sem 20 éves már, függetlenül attól, hogy korához képest irigylésre méltó teste van, bár ez se az ő érdeme, hanem inkább a plasztikai sebészeké.


Most jöjjön a két öribari. Paris Hilton és Nicole Richie. Valamikor nagyon régen még ők voltak a party tündérek, aztán Nicole szépen jó útra tért, megházasodott, gyereket szült, Paris pedig ahogy látom keresi a helyét az életben, na meg egy új öribarit.

Paris 2011 januárjában, Sao Paolo-ban a fashion week-en.
Megszokott arc, póz, de jó látni, hogy pár kilót ő is magára szedett az évek során.


Nicole Richie egy régi próbálkozása, még a “keresem önmagam” korszakából..


majd a “Fashion for Relief” jótékonysági rendezvényen, már sokkal jobb állapotban, kezdett rájönni arra, mennyi jó adottsága is van..


..és 2006-ban Lindsay Lohan-el Tommy Hilfiger bemutatóján Kaliforniában, elbűvölő..


Ha már Lindsay Lohan, akkor lássunk róla is egy képet Emanuel Engaro bemutatóján készült még 2009 októberében. Már akkor elkezdett árnyéka lenni régi önmagának, az arca gyorsabban öregszik mint akármelyik korabelié. Ejnye, ejnye, nem lesz ennek jó vége így…


Meglepő lenne ha Lady Gaga kimaradna a sorból, ugyanis kevés olyan divattal kapcsolatos dolog van amiben ő ne vett volna részt.
Thierry Mugler fall/winter 2011-es bemutatóján, Haus (Gaga stylistja) és a Mugler kreatív igazgatója Nicola Formichetti társaságában.


Jessica Simpson, még 2009-ben lépett a kifutóra. Ha jól emlékszem akkori MTV-n futó műsora kedvéért, amiben a világot járva nézett be a szépség- és a divatipar kulisszái mögé, kipróbálva annak napos- és árnyoldalait is.
Mission completed, pipa!


S vannak akik saját márkájuk modeljei, ilyen Gwen Stefani is és a L.A.M.B nevű márkája.

Justin Timberlake az utóbbi időben a divatiparba is próbál betörni. William Rast nevű márkája, amit egyik barátjával Trace Ayala-val alapított, a 2010-es new yorki divathét egyik legnagyobb érdeklődéssel várt bemutatója volt.

2009, tavasz

2010, ősz

S ez az a dolog, amiből a pasik se maradhatnak ki…

Az amúgy modelként tevékenykedő majd később színésszé váló Ashton Kutcher is a kifutóra lépett Sao Paolo-ban a Colcci bemutatóján 2011. januárjában. A gyönyörű partnere Alessandra Ambrosio.

Ed Westwick a “Dressed to Kilt” jótékonysági rendezvényen bújt szoknyába, s vonult végig a kifutón 2009 március 30-án végén New York-ban.

Nektek mi a véleményetek?

Reklámok