balaton sound 2011 – személyes beszámoló

Pár képet összeszedtem amik használhatóbbak lettek Sound-ról.
Mint mindig most is úgy indultunk le, végigfotózzuk az egészet, ebből lett az, hogy első- és utolsó nap került elő leginkább a gép.
Első nap Snoop Dogg szórakoztatott minket a Nagyszínpadon. Bátran jelentem ki, a fesztivál egyik legjobb bulija volt. Előadta az összes nagyobb slágerét még a Drop it like it’s hot-ot is, bár Pharrell sajnos nem volt vele, amit a barátnőimmel nagyon sajnáltunk :D


Zamárdiban látom mindig a legszebb napfelkeltéket…

Napközben ott volt a Balaton és a vízibicikli..

…s a finom ételek
…az állomáson található Viktória étterem, házi hamburgere, ami körülbelül akkora mint a fejem, nem egyszer mentett ki az éhségből. Tavaly is már bevált hely volt ez nekünk és idén is így maradt, ráadásul pofátlanul olcsó áron mindössze 750 Ft-ért vesztegetik, s garantáltan nehéz nullára elpusztítani az egészet.


….bent a fesztivál területén is sok finomság volt…
A Nordsee tipikus példája a “PatóPálúr” effektusomnak, ugyanis majd-majd eszem itt, valahogyan csúszott a dolog, s mikor utolsó reggel mentem, már zárva volt. Hmm, sebaj majd jövőre.
Ételekről lévén szó, szeretném megköszönni a Fornetti standjának, az isteni, szigorúan csakis este 6 után fogyasztott pizzákat.


A meleg éjszakákra maradt a Borudvar, jobbnál jobb termelői borokkal…

Voltak mindenféle kikapcsolódási lehetőségek, rengeteg jó zene. A party arénában többek közt: Fedde Le Grand, Axwell, Armin van Buuren bulijaira tomboltunk a legjobbat. De nagyon jó bulik voltak a Rádió1 és az Inmedio színpadain is.


A fesztivált pedig méltó módon David Guetta zárta, aki a tavalyi bulijával ellentétben idén egy végig táncolható “szettet” hozott, benne nagyon sok slágerével.


a kivetítőn sok világító telefon, a lemezlovas kérésére..


Emlékként utolsó éjszaka még a karunkat is összefirkálták


…s aztán a buli porától megfáradt lábunkat a Balaton partján pihentettük, miközben a hullámok fel-felcsaptak….
Ismét egy jó fesztivál volt, köszönjük!
1 év múlva találkozunk :)Reklámok