Billboard Music Awards 2011

Itt az ideje ismét egy kis estélyi mustrának. Tegnap lezajlott Las Vegasban a Billboard Music Awards. A következő “pontoknak” kell megfelelni ahhoz , hogy valaki hazavihesse valamelyik díjat: jól szerepelnek a toplistákon, a rádiók sűrűn játsszák a számaikat, a zenei csatornákon is sokszor vetítik a klippjeiket, illetve sokat kommunikálnak a rajongóikkal.
Idén Justin Bieber és Eminem tarolt.
Bővebb info itt.
Most pedig lássuk a ruhákat…

Rihanna talpig fehérben jelent meg, egy csipetnyi nude árnyalattal. Max Azria kosztümöt,  hozzá Louboutin cipőt viselt. Nagyon elegáns volt, és a piros hajat is eltalálta most. Szegény kicsit beleolvadt a fehér háttérbe.
Gratulálunk a 3 díjhoz.

Selena Gomez gondolom nagyon büszke volt a pasijára Justinra. S hogy ezt még jobban kimutassa egy szépen kivágott Dolce and Gabbana estélyit viselt, Giuseppe Zanotti piros cipellőjével. Neil Lane ékszerek és egy Judith Leiber clutch tette teljessé az outfitjét.

Keri Hilson, bátran bevállalta ezt a sárga ruhát, amiről csak úgy ordít “héé itt vagyok”. Szerintem nagyon csinos darab. S ezt egy Christian Louboutin Balota cipellővel párosította.

Kylie Minogue, egyszerre volt rock és elegáns Alexander McQueen kreációjában, amihez ő is   Louboutin-t viselt.

Taylor Swift Elie Saab estélyiben eléggé csillogó volt. Gratulálunk a 3 díjához.

Fergie, egy Herve Leger by Max Azria Atelier futurisztikus ruhában, (ahhh) Louboutin platformban, s mindezekhez egy Alexander McQueen clutch. Gratulálunk a “Top Duo/Group” kategória díjához a Black Eyes Peas-nek. De Fergie, nem lesz kicsit sok ez a botox?

Beyonce, Lanvin és Louboutin-ban. Csak nekem fehérebb a lába mint a teste többi része? Reméljük csak a fények vicceltek meg minket, és nem Beyonce válik majd szépen lassan kaukázusivá, mert karamell lányként jobban szeretjük:)

Michelle Williams sexy miniben…bár nekem legjobban a régi Destiny’s Child-ból Kelly Rowland ruhája tetszett.

….és Kelly, Herve Leger pink csodájában…

Kesha, Jad Ghanour-ben. Hát nem tudom…annyira próbálkozik, de valamiért nem akar összejönni. Nekem ez a ruha nem tetszik, pontosabban lehet, hogy csak rajta nem??!! Mindesetre ha tudja, hogy kivágott estélyit vesz fel, akkor máskor jobban figyeljen arra oda hogy a fürdőruha nyoma ne látszódjon, mert így eléggé elrontja az amúgyse jó küllemét. Vagy őt ismerve lehet ezt direkt tette?
Bocsánat ha valamelyik rajongót megbántottam nem volt szándékos, csak véleményt alkottam.

Nicki Minaj, egy abszolút testet kihangsúlyozó darab mellett döntött Mark Fast műhelyéből. Hmhm, bájos, s legalább nincs tevepata:D


Justin Bieber Selena-val arany zakójában, s mikor átveszi az egyik díját a 6 közül. Gratulálunk!

(fotó: hpopsugar.com.au)

50 Cent és Floyd Mayweather. Lazán farmerban, Floyd kicsit talán elegánsabbra vette, de 50 adta önmagát, fülhallgató, 50 lánc, és napszemüveg.


Britney Spears barátjával Jason Trawick-el. Ebben a ruhában lépett később fel Rihanna-val, amikor előadták az “S&M”-et.


…s az előadás…

Nektek melyik összeállítás tetszett a legjobban?

Reklámok