Forbes

Idén is elkészítette a Forbes a“Legbefolyásosabb médiaszemélyiségek” listáját, amit az elmúlt 12 hónapban a szórakoztatóiparban szerzett jövedelem, a médiában való megjelenés, és a közösségi oldalakon szerzett népszerűség alapján rangsorolnak.

A tavalyi 4. helyezés után az idei nyertes Lady Gaga lett. Aki az utóbbi 12 hónapban 90 millió dollárnyi bevételre tett szert, továbbá a Facebookon 34 millió rajongója van, a Twitteren pedig történelmet csinált azzal, hogy elsőként lett több, mint 10 millió követője.Meg se lepett, manapság Lady Gaga folyik mindenhonnan.

A 2. a tavalyi első helyezett lett, Oprah Winfrey. A televíziózás nagyasszonya az elmúlt 12 hónapban többet keresett mint Gaga, szám szerint 290 millió dollárt.

A harmadik helyre Justin Bieber került. Aki 53 millió dollárt gyűjtött össze az elmúlt 1 évben. Rengetegen rajonganak érte, elég csak arra gondolni, hogy az ő egyik számát töltötték le a legtöbben a Youtube-on ötszázmilliónál is többször. Hogy mi a titka? Nem tudom…

A 4. helyezett a U2 lett, őket követik sorban, Elton John, Tiger Woods, Taylor Swift, Bon Jovi, Simon Cowell, LeBron James. A további helyezetteket egészen 100-ig megnézhetitek ide kattintva.

Szerintetek?

Reklámok