Skins US

Mivel sokan kerestek rá az oldalon a Skins-re, arra gondoltam -mivel most volt a premierje a magyar MTV-n (május 15.)- nézzük meg a Skins US-t mit tudhatunk eddig róla.

Az első rész lement, s megmondom őszintén nem vártam túl sokat tőle. Maximum egy amerikai, klisékkel teli tini “drámát”, gyenge színészi játékkal. S meg kell, mondjam kellemesen csalódtam benne. Könnyed, szabadszájú, megtartva minden olyan vonását amit szerettünk benne, persze azért kicsit olyan “amerikaiasan”.
Tony-t megformáló James Newman, nagyon jól adja vissza a már megszokott karaktert. A teljes neve Tony Snyder, a Stonem családnevet lecserélték.
A húgát alakító Eleanor Zichy, játssza a brit Effy megfelelőjét, itt Eura-nak hívják. Nekem az ő játéka semmilyen volt (bár tény nem sokat szerepelt a részben), és amennyire szép volt a brit Effy, olyannyira nem tetszik az amerikai klónja.
Daniel Flaherty játssza Stanley Lucerne-t az eredetiben Sid Jenkins néven szerepelt. Azon kívül, hogy nem szemüveges és sapkát se hord, ugyanolyan mint az eredeti figura.
A majdani barátnőjét megformáló Cadie Campbell, a brit verzióban Cassie. A kicsit szétszórt, nyuszifogú szőke lányt, a fekete Britne Oldford alakítja, bár így se veszt az értékéből.
Jesse CarereChris szerepében.
Camille Cresencia-MillsDaisy Valero szerepében, a UK verzióban Jal-ként ismerhettük.
Ron Mustafaa, Abbud Siddiqui szerepében, a brit Anwar Kharral megtestesítője.
Rachel Thevenard, Michelle szerepében.
S az egyetlen “nagyobb’ változtatás Maxxie figuráját érte, ugyanis úgy ahogy van lecserélték, és őt Sofia Black D’Elia játssza, a pom-pom lányok csapatának egyik oszlopos tagját, a leszbikus Tea Marvelli-t testesíti meg. Ezzel megtartva a “meleg” vonalat. Ami várható volt, hiszen az MTV minden műsorában próbálja kicsit kijjebb tolni a határait, s próbálja a tv néző fiatalokat a toleranciára nevelni.
Az epizódok hossza 47 percről pedig 42 percre csökkent. Az írói viszont ugyanazok mint az eredeti verziónak Bryan Elsley és Jamie Brittain.

Itt olvashatsz a színészekről bővebben.
Erre kattintva pedig az MTV oldalán találod magad, ahol megnézeheted online az első részt.
Nektek hogy tetszett az első rész?
Bármilyen kérdésetek/kérésetek van írjatok nyugodtan:)

Reklámok