Cannes 2011

A 64. Cannes fesztivál május 11-től 22-ig tart. A világ legismertebb és legnagyobb presztízsértékkel bíró filmfesztiválja. A fődíj az Arany Pálma, s a vetítések legfőbb helyszíne a Croisette körúton fekvő Fesztivál- és Kongresszusi Palota.
Ennyit röviden róla.

S most lássuk az eddig felvonult estélyi ruhákat.

Uma Thurman, Versace 2011 f/w kollekció fehér darabjában messze a leggyönyörűbb volt.

….Jude Law és Robert De Niro (aki a zsűri elnöke) társaságában, Uma itt is a fehér színt választotta Dolce & Gabbana-tól

Salma Hayek, Gucci-ban, a nyitó ceremónián

…majd Gucci f/w 2011 darabban,  a “Puss in Boots” fotózásán, utóbbi bőr ruha nem tudom mennyire lehetett kényelmes a láthatóan jó időben…

Karolina Kurkova, Armani Prive Fall 2009 Couture kék ruhájában

…aminek gyönyörű, a nyitott hát része…

Diane Kruger, Calvin Klein-ben a “Sleeping Beauty” premierjén. Ahogy látom a pezsgő szín mindenki nagy kedvence a hivatalos megjelenéseken.

A gyönyörű Rachel McAdams, Marchesa f/w 2011 Ready to Wear kollekciójának egy piros csodájában, a fesztivál megnyitóján.

…majd virágokkal díszitett Maxime Simoens ruhában, a zsűri fotózáson

…Monique Lhuillier darabjában a “Sleeping Beauty” premierjén. A nude árnyalatot választotta, de valamiért nekem tetszik.

Angelina Jolie a Kung Fu panda fotózásán. Salvatore Ferragamo-ban visszafogottan, gyönyörű mint mindig.

Csokoládébarna Versace ruhájában jelent meg a vörös szőnyegen, Brad Pitt társaságában. Most mondjuk azt hogy nem szépek…

…majd Brad Pitt Jessica Chastain-el, aki Oscar de la Renta egyik darabját viselte,a “The Tree of Life” premierjén. Bred kicsit pimpesre vette a formát ebben az összeállításban, értékeljük a lazaságod.

Lea Seydoux, Louis Vuitton-ban a megnyitón, igazi cukorka lány ebben a rózsaszín ruhában.

…majd Prada-ban a “Midnight in Paris” fotózásán. Nagyon jó az a kék cipő.

Emily Browning, Louis Vuitton-ban a “Sleeping Beauty” fotózásán.
(Jaj az a cipő, nagyon tetszik..)

Elizabeth Olsen, az Olsen ikrek húga, The Row-ban. Nagyon bájos, és tehetséges, aztán ki tudja mikor kezdődnek róla is keringeni az elvonós pletykák, reméljük nem lesz ilyen.

…majd ismét The Row-ban a “Martha Marcy May Marlene” premierjén.

Sarah Jessica Parker, virágmintás Ellie Saab estélyiben.

Gwen Stefani Stella McCartney darabban hozzá egy Roger Vivier clutch-al, férje Gawin Rosedale kíséretében érkezett, a “Tree of Life” premierjére.

Penelope Cruz, Marchesa-ban és Chopard ékszerekben, Johnny Depp társaságában a Karib tenger kalózai legújabb részének premierjén.

….majd a film fotózásán Penelope Stella McCartney kollekciójának egyik darabjában, Johnny Depp társaságában

Reklámok